Tema 1 - Självporträtt

Mitt bidrag till tävlingens första tema!
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  T A M R O N  1 7 - 5 0  f / 2 . 8 

Photo challenge

Detta är en fotoutmaning. (aah näe trodde det var en foldhäst mf)
Jag, Alma och Ebba gillar alla att fota lika mycket, men den senaste tiden har inspirationen legat på noll, så vi slängde ihop en lista med olika teman. Man har en vecka på sig att fota någonting inom varje tema. Vi har sen en jury bestående av högt erfarna unga damer från ES11C. För varje röst får man ett poäng, och den som i slutet av tävlingen har fått flest poäng blir bjuden på middag och Ben&Jerry av de andra två deltagarna. Fancy va?
 
 
 

Bananpannkakor

Idag hade jag sovmorgon, men jag gick upp tidigt ändå. Well, tidigt och tidigt, klockan sju. Anledningen till detta var att jag under gårdagens Pinterest-räd hittade ett recept på bananpannkakor. Eftersom jag funderat på att börja anamma en hälsosammare livsstil (Aa mm har funderat på det i typ fyra år men ok) så bestämde jag mig för att testa. Låt oss bara säga, det blev syndigt gott. Till mina pancakes hade jag frysta hallon och blåbär, lite gräddfil och en halv skivad banan. HEALTHY AS FUCK.

Om man vill göra dessa bananpannkakor:
1. Tag 1 mogen banan. Mosa aggressivt.
2. Tag 2 ägg. Knäck i skål. Dock inte aggressivt.
3. Blanda
3,5. Tycker du att det är fult med klumpar kan du köra några tag med en stavmixer.
4. Stek i stekpanna
5. Lägg varsamt på tillbehör.
6. Fotografera ditt mästerverk.
7. Panikät upp allt då du inser att du måste till skolan om tjugo minuter och sitter här i morgonrock.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

Våren kom i helgen!

Igår hade vi studiedag, så jag och mina tjejer passade på att ha brunch för att fira min födelsedag lite såhär i efterhand. Jag trodde att vi skulle träffas klockan 11, men när jag kom då hade de redan varit där i en timme och fixat allting. Gulligt! Fick bild på Marta, Sandra och Sofia, men Vickan försvann...
 
 
Sedan åkte vi och hälsade på på vår gamla högstadieskola. We ruled the school när vi gick där. 
 
 
 
När jag kom hem cyklade jag och Rasmus runt lite grann i vårsolen, upp till Ica och köpte pastasallad, och hem igen. Vi satte oss på min altan och njöt av att det var sol och grät för att det ska bli kallt i helgen igen.

RSS 2.0