Photo Booth

Roligare än såhär kan man inte ha på en obevakad naturkunskapslektion. 
Helt seriöst. Jag har inget smink kvar för jag har gråtit så mycket åt dessa bilder.
 
 

Gamla oljekajen och en massa text

 
 
Gamla oljekajen, ett avskiljt ställe i Oskarshamn som passar bra för både fotograferingar och sommargrillning. Ett klippområde omringat av skog, med utsikt över hamnen och Kalmar sund. Vad mer kan man önska sig? 
 
De två senaste dagarna har varit händelserika. Igår var jag och Elin på Friskis&Svettis på håltimmen och tog tag i våra liv. Det gick bra, men jag hade (faktiskt) önskat mig lite mer träningvärk. Ska nog dit igen inom en snar framtid. Typ imorgon eller på lördag innan jobbet. 
Efter skolan gick jag på (håll i er nu) introduktionsutbildningen till körkortet! Skickade en mycket humoristisk snap till alla mina Snapchatvänner på mig, hållandes i "Övningskör"-skylten med texten "Nu kör vi! :D". Uppskattades av 0. Hallå liksom, humor med kvalité ju... 
 
Idag vaknade jag med migrän, och vid halv tio var det så illa att jag fick åka hem (hade ju ändå håltimme, as always så jålå). Jag har receptbelagd migränmedicin som bara funkar om jag sover lite. Spelar ingen roll om det är tre timmar eller tio minuter, men sova måste jag. Märkligt. När jag vaknar är jag helt groggy, vilket blev väldigt roligt när OH MY GOD jag såg precis på nyheterna att Peter Jöback ska vara med i "Livet är en schlager" när den sätts upp som musikal. Jag dog, sen smsade jag min Anita. Vi ska se den. Punkt. Vart var jag? Jo, jag blir lite småfull av migräntabletterna. Det resulterade i att jag kunde mer av manuset än jag kunde i vanliga fall (kooonstigt), och att jag höll på att dö av garv när Tua hällde upp vatten till kanten på mitt glas. Kul. 
Efter skolan gjorde jag en synundersökning på Kalmar Trafikskola. Det visade sig att jag har lite bättre syn än vad man "ska". Om 1,0 är standard hade jag 1,2. Falksyn hette det tydligen. Det + gårdagens gymsession gör att jag börjar fundera på en karriär som superhjälte. 
Appropå superhjältar var jag, bror och far och tittade på en riktig (alltså va? Riktig?) superhjälte på bio, nämligen Thor 2. 
 
That's about it. Det var sådana här långa inlägg jag brukade skriva när bloggen var ny! (Snälla, kolla inte tillbaka i arkivet nu bara för att jag sa så, det blir shit va pin). 
 
Nu ska jag och mannen i mitt liv gå och lägga oss. Okej, den första mannen i mitt liv är den på bilderna. Men nu menar jag faktiskt katten, Simba. De två är nästan lika håriga dock. (Fet pik till Rasmus som kör No Shave-november och ser ut som en viking (på ett inte så bra sätt)). 
 
Godnatt vänner.
 

Motljus å de

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G
 
Hittade lite gamla bilder från när jag och Ebba steg upp alldeles för tidigt en söndag för att fota i soluppgången. Men det var helt klart värt det!

Har fått en grej för svartvitt

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

RSS 2.0