Det senaste från Instagram!


Mysig "Halv åtta hos mig"-middag hos Sandra med bästa Tjejligan. Mycket god mat, minnen och skratt.
 

Hittade denna fabulösa cykel utanför Jenny. Fullt normalt...
 
Invigde våren med en solig picknick tillsammans med Lisa vid slottet!
 
Fick tillbaka en bok jag gett till min mormor för ett par år sedan, där hon skulle fylla i en massa saker. Hur saker var när hon var ung, hennes intressen, vänner, vardag, skola, allt. Hela livet fram tills idag. Här är en bild från mormor och morfars bröllop 1945. Visst är hon vacker?
 

Pressar vårsol

Idag har jag och Rasmus suttit och tvingat i oss lite sol. Det är svårt att hitta ett ställe där det inte blåser så mycket. Vi satt i solstolar, uppkrupna mot garagedörrarna och lapade i oss all vårsol vi kunde, iförda uppdragna mjukisbyxor, bar mage och munkjacka.
 
Nu ska vi gå och slänga ihop en kladdkaka!
 

Dille på vårblommor!

 

Trött fredag

Idag är jag trött. Ja. Men ikväll kommer Rasmus, så det ska bli roligt.
 
Just nu lyssnar jag på information om före detta kol- och stålunionen. Nuvarande EU that is.
 
 
 

17:e april

Ja men här sitter väl jag. Har entreprenörsskaplektion. Japp.
 
Jag är så glad att det börjar bli vår! Därför åkte skinnjackan på idag. Trivsamhetsfaktorn är på topp.
 
 

Delar av våren


Testar raw

Under mina sjukdagar i veckan passade jag på att läsa på för fullt om fotografering. Jag ramlade över det är med att fota i Raw. Kortfattat är det en "rå" fil där man har mycket mer möjligheter än om man fotar i jpeg. Jag är helnöjd! De här bilderna är mina första bilder i det här formatet, men jag kan säga att kameran från och med nu kommer att vara parkerad på Raw.
 
För er som är intresserade av Raw eller bildredigering i allmänhet så rekomenderar jag verkligen moderskeppet.se. Riktigt bra små klipp som visar allt man kan tänkas vilja veta om bildbehandling.
 
 

50/50

Provade en lite kul grej när jag gjorde mig iordning för ett par dagar sedan. Halva ansiktet är sminkat, andra halvan är helt orörd. Häftigt (skrämmande?) hur stor skillnad smink gör! Ska jag skratta eller gråta?
 

Converse baby

Nu när SMHI lovar vårväder så passar jag på att beställa hem ett par nya converse. Älskar färgen! Beställde dem från zalando.se, kostade bara 589 och de har fri frakt. Kan det bli bättre?
 

Borta med vinden

När jag och Rasmus gick ner till havet i fredags blåste det full fucking orkan! Iallafall kändes det så. Men vad gör man inte för konsten. Trodde ett tag att vinden skulle göra mig och min jeansskjorta till en fullfjädrad parachuteanordning.
 
Men men. Här ligger jag och är sjuk. Igen. Var väl kanske... tre veckor sen sist? Börjar tröttna lite på att ha så kasst immunförsvar. Eller är det ödet? Karma? Förlåt mig, Oh Högre Makter för att jag äter upp alla tomater för resten av familjen.
 
 
 

Den hemliga grillplatsen

Vid gamla oljekajen i Oskarshamn. Fint. Och Rasmus är också fin.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4 G

Dag 17 - Mitt rum

Här är vi så badass att vi inte kör listan i ordning! Slå den ni! Anledningen är att jag rensat och städat i ordning i mitt rum, och jag fruktar att det inte kommer hålla sig så rent särskilt länge. Därför passar jag på att visa det medan det är anständigt.
 
Min älskade säng är prydd med ett sprillans bäddset från IKEA. Och ja, det är rör bredvid garderoben...
 
Detta skrivbord fungerade enbart som ett avlastningsbord förut. Jag jade nästan glömt bort att det var vitt... Anyhow, spegeln är svinbra för sminkning, och lampan är ful och ska bort.
 
Hyllan. Favoriten i rummet. En jättegammal bok med engelsk poeis, en gammal nyckel, giraff och vårtsvin i ebenholts som jag köpte på Zanzibar, en gammal ask och en ram med en bit tapet med gammal text och ett citat. (Vad ofta jag använde ordet gammal i den här beskrivningen)
 
Lilla Rasmus-hyllan. En fin bild, torkade guldglittriga rosor och "The lapp".
 
 
Förlåt för de kassa bilderna, jag orkade inte fixa med inställningar och tjafs.

RSS 2.0