Happiness


Nikon D7000 + Nikkor 18-105 VR

Jag tycker inte om den här bilden för att den visar mina allra värsta drag. För stor näsa. Ojämna tänder. Otämjt hår. Runda kinder. Arga ögonbryn. Påsar under ögonen.

Jag tycker om den här bilden för att den visar mig. Den visar en stor näsa, snea tänder, enormt hår, runda kinder och arga ögonbryn. För sån är jag. Den här bilden visar också någon som kan skratta, öppet och hjärtligt. För sån är jag också.

Pannkakor



Jag har gjort pannkakor. Sådana där riktigt gyllenbruna, perfekt stekta pannkakor. Sen insåg jag att vi lider brist på sylt i det Hanssonska hushållet, så jag kokte lite. Ja, du läste rätt. JAG KOKTE SYLT. Hell yeah, vuxenpoäng på det. Eller kanske snarare tantpoäng?

Jag har äckligt ont i halsen, så jag tänker placera mig i soffan med en kopp te (jag tycker inte ens speciellt mycket om te) och glo på film efter film idag. Planen var att ta ett tvåtimmars-pass på Friskis med Amanda, men jag vill inte utmana ödet.

En bäver

Den här bävern ritade jag i Evelinas bok


Pluggar manus... eller?



Idag dukade jag och Tilda upp med varm choklad, mjuk filt, en brasa och våra manus. Vi var duktiga ett tag, men sen spårade det... Tänka sig vad världen blir roligare om man ligger på rygg!

Replik: Jag är hemsk. Jag är vidrig

Tildas översättning: I'm awful. I'm... awful again!

Sweet lovin'


Pale


Wordfeud

Jag blir verkligen ALLTID spöad i Wordfeud. Jag har tappat stinget...


Kullzénska - musikalen!

En vanlig dag på jobbet

Det första jag möts av när jag går upp för trappan är Fantomen på Operan-soundtracket sjunget i Alvin och gänget-röst av okänd person. Dagen fortsätter i dessa musikalspår, det vill säga folk som brister ut i passionerad sång och koreograferad dans. Om det beställs en Jumbomacka eller en Ägg och sill, så har dessa varsin liten theme song som aldrig får missas. Om 118 800-sången spelas på radion sjunger man med lite sådär halvhögt och halvfalskt utan att tveka. Gärna med lite dramatik och en och annan tår.

Följande scenario utspelade sig idag:


(Diskmedlet är slut, lampan blinkar och piper)
Jag
Vad gör jag när något håller på att sprängas...?

Emelie och Rebecca (reagerar blixtsnabbt)
TRYCK PÅ KAFFESTOPPKNAPPEN!!! TA SKYDD!!! INVÄNTA HELIKOPTRARNA!!!
RÄDDA VAD SOM RÄDDAS KAN!!! KAFFESTOPPKNAPPEN!!!

Jag
o.O  

Emelie och Rebecca
Står det en självmordsbombare på gården?! Du sa ju "Vad gör jag om något håller på att sprängas?" Står han där? HUR KAN DU VARA SÅ LUGN?! Gaaaahh!



Sedan kan ingen säga något mer för vi dör av skratt..


Detta kan vara hur lördagarna ser ut på jobbet. Jävla esteter hela högen... ;)

P.S Fakta inom café och restaurangbranschen: Råkar man välta en kopp är det alltid kaffe i den. Inga undantag. Du kommer även få kaffet på händerna, armarna och din nytvättade blus.


Det var på tiden!


Nikon D7000 + Nikkor AF-S 55-200 VR

Mint



Vi skulle vara oss själva, men vi visste inte vilka vi var


En tomteluva!



Och jag ba' VA FAN?! Vem stalkar mig? Sen insåg jag att det är jag själv som ändrade i designen och visade sidan 233 gånger. Forever Alone.

En byggarbetsplats

Ja, som ni ser så är det lite annorlunda här på bloggen nu... Jag vet fortfarande inte om jag är nöjd, men jag var bara så trött på den förra designen. Så nu är den väck.

Jag har hållt på hela eftermiddagen med alla satans html-koder, css, #7ja56c blablabla, pixel hit och pixel dit. När jag någon gång vid fem-tiden i eftermiddags lyckats bli klar med en acceptabel stilmall så trycker väl den dumma gnu som jag är på Återställ istället för Spara. HELL TO THE NO sa jag då.

En liten kluredix sak jag löste var så att jag numera kan ladda upp bilder upp till 800px breda (för er vars klocka i skallen inte ringer, så är 800px BRA).

Lalalaa...

Nu ska jag skena till soffan och kolla på när mammor gör modeller av sina ungar. Jag är sugen på en kulturell upplevelse.


800 pixlar. Gammal bild. Men 800 pixlar bred. Viktigt.

Esteterna in da house!

Alla är glada och muntra här på Jenny Nyströmsskolan idag. Stämningen är harmonisk, och Esteterna i ES11C ska precis ha mattelektion.

Nu vimsar matte-Magnus om grovplanering, så det är nog dags för klassen att gå in.


Värme

Jag fryser som jag aldrig gjort förr. Ok, jag har frusit så här mycket förr. Jag är en frysande människa.


Fredagen den trettonde

Jag undrar hur många andra som haft den rubriken?


Jag önskar att jag haft någon berättelse från idag. Om hur det märks att det är otursdagen. Men förutom att jag skenade likt en kamel i panik till bussen, så har det varit ganska lugnt idag.


Detta skedde imorse. Men det var inte så att jag tänkte "Oh du heliga kastanj, jag ser en vidbränd frukost! Let's go and hämta the kamera and föreviga detta moment!"
Det är en gammal bild. Ty jag har bränt frukost förr. Jag insåg i detta nu, att jag vid det tillfället då denna bilden togs, ju måste ha tänkt föregående tanke...

Trött i natten

Jag är sugen på argentinska bävrar! Men i brist på sådana tog jag lite schweizernötchoklad. MAMMA jag tog din choklad. Brutalt och hänsynslöst stal jag den. Men bara två rader, så förhoppningsvis lever jag till att bli 17.

Jag sitter och skriver engelskaläxa. Nej, jag skriver i bloggen. Men jag skriver engelskaläxa också. Nu är det bara en ruta kvar av mina två rader schweizernöt Nu är den slut. Läxan handlar om fördelar och nackdelar med att vara tjej resp. kille. En fördel med att vara tjej är att man tillåts vara rädd för spindlar. En fördel med att vara kille... ... ... ... man får ha håriga ben...


Nu ska jag gå på en promenad med min leguan. Nej, jag ska skriva Boys VS Girls. Läxa - först. Leguan - senare.

Over and out



Detta är en leguan.


Sån är jag

Jag...

Jag har extremt dålig framförhållning. Jag orkar aldrig tvätta bort sminket på kvällarna. Jag gillar att läsa engelska böcker. Jag hatar att gå barfota innomhus. Jag har ingen favoritfärg, låt eller film. Jag älskar att fota, men gör det allt för sällan. Jag äter alltid ost på mackan. Jag har en glugg mellan framtänderna. Jag har aldrig köpt en lösgodispåse enbart till mig själv. Jag tycker ibland att jag ser ut som en neanderthalare. Jag hatar kardemumma. Jag är egentligen blond, men färgar håret mörkt.

Jag har över 500 Kalle Anka-tidningar. Jag har aldrig brutit något. Jag har en annorlunda ögonfärg än resten av min familj. Jag har aldrig fotat en "dagens outfit". Jag tycker att armmuskler är snyggt som fan på killar. Jag tycker att ostbågar som legat över natten är allra godast. Jag vill bo någonstans där det finns ett loft. Jag har aldrig åkt skidor. Jag har en tvillingbror. Jag har Restless legs. Jag har aldrig sett något med smurfar, eller Eva & Adam. Jag önskar att jag vore mer musikalisk.

Jag seglar varje sommar. Jag är konflikträdd. Jag går i en estetklass där folk trycker sig mot väggar lite då och då. Jag har tre olika appar med onödiga fakta. Jag har migrän. Jag reste till Thailand innan Sverigehysterin utbröt där. Jag tycker inte så mycket om kakor, fast min mamma äger ett café. Jag blir väldigt lätt beroende av vindruvor. Jag hoppade av tyskan för att jag led på lektionerna. Jag har snorklat i Röda Havet, varit på safari i Tanzania och besökt ett mangrooveträsk i Brasilien. Jag lyckas aldrig förstå vad cynisk betyder. Jag kunde läsa när jag började förskolan.

Färden till Göteborg












Nikon D7000 + AF-S 18-105 VR

Indiskt

Indiskt mat i Göteborgskylan!


Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself.

Får se om jag kan klämma ner några ord i den här skapelsen. Den här boken har jag "byggt" ikväll, i Tildas sällskap. Vi köpte papper en anteckningsbok och gick lös med lim och sax.

Nu väntar Pringleschipsen!


RSS 2.0