Nellie


N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4 G


Var hemma hos Nellie idag och fotade lite till hennes hemsida missannelie.com
Det blev även en del bilder på Sanna, men de kommer upp någon dag då datorn inte segar sönder.

Nathalie


N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4 G

Tårtkalas!


Kattbebis!


Lite action

Idag har varit en skruvad dag! Först hade jag svenska nationella, där lärarna som vaktar verkligen behöver ta pinnen ur röven (ursäkta ordvalet). Sedan är alla killar dumma i huvudet, jag ska fan bli en Crazy cat lady!

Sedan gick brandlarmet på Baronen mitt under teaterlektionen, så vi fick ta löpet ut och ställa oss vid Gröna Stugan, som är kulturskolans uppsamlingsplats. Där stod vi och ugglade medan brandbilen kom och de konstaterade att det var ett falskt larm.
Och jag har varit hyper idag också. Riktigt jävla speedad. Fast mest efter skolan. Sinnes...


Hunkvarning

Jag slog på tvn idag, och vem möter min blick om inte den läckraste av läckerbitarna, Måns Zelmerlöw. Min första tanke var: Skägg. Min andra tanke var: måste smsa Marta!!!

Själv håller jag mig till min älskling, Brolle. Han är den enda mannen för mig! Sen den lilla detaljen att jag inte har hört något alls av hans musik tycker jag är oväsentlig...


Helgens projektKnep och knåp...

Once again

Ni som har mig på Facebook eller Instagram har redan sett den här bilden, men jag har inget vettigare att komma med.

Satt på en föreläsning om miljö (ännu en...) och medan kvinnan pratade på om sitt satt jag med detta lilla terapiarbete. Observera att jag inte är en dålig student, men om jag hade tittat på henne hade jag somnat. Nu kunde jag iallafall lyssna på vad hon sa.


JärnnattIkväll har jag varit och sett föreställningen Järnnatt på Kalmar Teater. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att den handlar om en ung homosexuell kille, våld, hämd och desperata handlingar. Den var bland de bästa pjäser jag sett. Riktigt bra var den. Den tog upp viktiga händelser utan att bli för provocerande, och visade den mörka baksidan av den välmålade tavlan, om vi ska vara lite metaforiska.
Stort cred till bra skådespeleri, genomtänkt scenografi och en välskriven text!

Lite gött sådör

Hallonsmoothie!
Fotad med mobilen, så kvalitén är väl ingen höjdare. Men god var den!


I den Internetförgätna hålan

Hålan må vara gudsförgäten, men den är bra vacker. Likaså är Amanda, Elin och Eve.


Filminspelning

Idag (läs: igår) har jag befunnit mig på Sjösjukan, en studentklubb i Kalmar. Där har jag och ett par andra spelat in en kortfilm för Linnéuniversitet. Den handlade om de sju dödssynderna, och jag spelade Vrede. Alltid lika kul att slåss! ;) Sedan skulle jag bli utslängd av vakterna, och en av killarna fällde en sån klockren kommentar. Han var stor och biff och skulle säga åt mig att följa med dem upp och sen gå hem. Istället vrålar han i mitt ansikte "Du ska följa med oss hem!"
Världen stannade i en sekund innan alla insåg vad han hade sagt och vek sig av skratt. Det var verkligen helt sinnessjukt!

Verkligen jättekul att vara med på sånt här! Längtar till filmen är klar, ska bli spännande att se.


Tilda 17 år

I fredags firades Tilda (Sexy Bitch, bild 2) med alla mina trogna esteter!
Lollipops


True shitFIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY


Fiesta med bästa

Mwahaha rim i rubriken!


Lite mer av mig

Ifall ni inte kan få nog av mig så finns jag ju lite överallt!

Bland annat kan jag tipsa till er som älskar fönstershopping --> Fashiolista.com   Kika in min lista, namnet är Popcorndoft !

Annars:

Twitter - @popcorndoft

Instagram - annahsonLägg märke till låtvalet på Spotify! Kapten Röd to the people!


Funnet på Kagg

På ett bord i biblioteket på Kagg


Min katt är självmordsbenägen!

Och där satt väl han hur länge som helst och såg ut som asfalt...


April är det ja...

Gjorde inget inlägg igår, det var ju första april och tänkte att oavsett vad jag skriver så kommer ni inte ta det seriöst. Nej, så tänkte jag inte... Igår var en bakisdag förvållad utan intag av alkohol! Försök toppa den ni! Ha!
I lördags kom mina vackra esteter hem till mig. Vi lagade mat och betedde oss som man ska. Nja..

Insåg att jag inte hade någon bild på dem... Men snygga är ni, Elin, Amanda och Eveliiiiiina!


Övrigt att berätta är att min klass är som en enda stor Ben&Jerry's! De löser problem, de är söta, de är efterlängtade och de är den bästa medicinen en deppig dag.
Det går inte ens att beskriva konversationen jag nyss hade med Rickard, Tilda och Alec. Och att visa den vore kanske en smula olämpligt... Nu får ni säkert en hel del sjuka tankar i huvudet, men så illa var det inte! Typ.
Let's just lämna det vid att jag gillar min klass.

RSS 2.0