Jag försöker iallafall...


Frost


Blondie

MÅnga i min nya klass har ju aldrig sett mig i min sanna natur - som blond. De säger att de absolut inte kan föreställa sig hur jag såg ut, så jag tänkte slänga upp ett par bilder :)
Jag är runt 14 på bilderna, ung och oförstörd.Kinderägg...

Som väntat

Ja, inte trodde jag väl att jag skulle klara mig? Mamma har inte varit förkyld på tio år, och hon blev sjuk. Varför skulle mitt kassa immunförsvar hålla emot? Nu sitter jag här, seg och täppt i huvudet. Men vid gott mod. Jag och pappa har sett klart vår filmserie, The Pillars of the Earth. Det var fyra långfilmslånga avsnitt om England på 1100-talet. Filmerna kretsade kring byggandet av en katerdral, och de var bra, mycket bättre än det låter! Sedan har kvällen gått åt till nyårsplaner och gamla avsnitt av Grey's Anatomy. Vad annars att göra när man kurerar sig?

Jag har inga vackra bilder att bjuda på just nu, men håll utkik! Jag har drabbats av fotofeber.

Lights


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G

Sweet


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G

Gissa vart?Idag tog jag, farmor och faster Inca en liten sväng på mellandagsrean. Sedan bestämde vi oss för att sätta oss och fika. Gissa vart vi gick? Med en mor som innehavar ett café blir variationen inte allt för stor när man ska välja ställe. Men det gör mig ingenting!

Nu luktar det gul trumpetsvampsstuvning från köket, så jag ska gå och vara lite behjälplig.

B&W


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G

Reflection


Tjugofemte

Idag, Juldagen till ära, åkte jag tillsammans med pappa och faster upp till Borgholm. Där fick vi lite jullunch hos farfar, och glögg och pepparkakor inne hos kusinerna. Sofia sjöng på sitt nya Wii-Sing (bara Selena Gomez eller Justin Bieber -.-) och killarna spelade på julklappsgitarren.


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G

God Jul!


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G


Nikon D7000 + AF-S 50/1.4G


Nikon D7000 + AF-S 18-105 VR

I sista sekund!

Jag har helt sinnessjukt dålig framförhållning. Skulle ba' säga det.

Jag har nyss skickat in min analys. Den var en väldigt viktig del av kursen, och är halva betyget. Deadline var inatt klockan 00.00. Gissa vem som tryckte på skicka just exakt klockan 00.00?

Tidigare ikväll bestämde jag mig för att hålla hjärnan skärpt genom att förtära diverse sockerhaltig föda och energidryck. Nu är jag så uppe i varv att jag bara... Näe, helt galet, jag vet inte.

Lalalaaa...

Hihihi...

Imorgon är det julavslutning! Weee! Den följs av lite trevligt jobbeli-jobb på cafét och efter det - avslutningsfest med några från klassen! Jabbadabbadooo!

Heheheee....

Nu ska jag gå och lägga mig. Kommer glo rakt upp i taket till klockan ringer om drygt fem timmar.

Jag får ta och breeda en Golden Retriever eller nåt på Pet Shop, ett supermeganördigt barnsligt spel som jag blivit beroende av.

Här är den!

Det är jättemånga som har bett att få se originalbilden på mig och Obim, så här kommer den, oredigerad och fin!Favorit i repris, tack!Jag vet att den här bilden har varit uppe ett antal gånger på bloggen.

Snälla snö-Gud, varför ska det bli 6 plusgrader på julafton? Varför inte som på bilden? Varför?!

Analysera mera

All min lediga tid den här helgen har gått åt till att skriva på analysen till ESTEST-kursen. Jag är numera i döende tillstånd. Deadline är Tisdag klockan 23.59. Jag har skrivit ett och ett halvt av fyra områden, och är uppe i tre A4. Men det är bättre än de 50 sidor det ryktades om att analysen skulle hamna på.

Jag är så sugen på att fota porträtt, men det blir aldrig av. Jag vill fota utomhus, i ett vackert landskap och med en reflexskärm i min hand.

Nu ska jag återgå till min analys. Det känns som om tangenterna har grott in i mina fingertoppar. Mysigt...

Gissa vad jag gör?


Nikon D7000 + AF-S Nikkor 50/1.4G


Ten day abstinence

Jag ska inte komma med någon dålig ursäkt till det uteblivna bloggandet. Sanningen är den, att jag har haft för mycket för mig. Så mycket kul att blogga om, så lite tid. Okej, nu blev det en dålig ursäkt ändå...

Istället för att skriva en meterlång text om vad jag haft för mig, så tänkte jag bara sammanfatta lite med några sådär iPhone-bilder.

Jag har köpt en iPhone 4S! Så nu ligger jag och spelar Temple Run som alla de coola barnen.


Jag har gått i skolan med ES11C och appen Instagram installerad...

Jag har varit med i kören på Marching for Life:
Jag har sett på Tildas barnteater:


Och sist men inte minst, det har blivit BRASTIDER!!!


Nu ska jag börja på ett av mina miljarder skoljobb!

Affischer

Detta kanske ska vara en överraskning, men...

Jag kan inte bestämma mig! Vi ska göra affischer till vårt uppspel i kursen Estetisk Kommunikation. Jag kan verkligen inte välja vilken av dessa jag ska skicka till min lärare. Jag vet att ingen av dem är så där Hallelujah-bra. Vilken tycker ni jag ska välja? Jag har ingen aning!

1.2.


Observera att informationen inte är riktig. Vi skulle bara ha med plats, datum och inträde för att... vi skulle det.

Jo det kan jag väl göra...

Angående affischen på medielektionen

Jag
Näe fan, den här blev jättedålig. Jag ska kassera den

Märta
Ja, gör det. Kastrera den... Eller va?

1:a December

Idag skulle jag köpt en iPhone 4s. Men den var slut i butiken och de skulle inte få in den förrän efter jul. Man ba' WHATTAFACK! Sen beställde jag den från internet istället, så den kommer la nästa vecka. Oo-de-lally Oo-de-lally, hoppsan vilken dag!

Jag längtar som ett svin.

RSS 2.0