Kombo på turné!

Lindsdalskolan har bjudits på fyra enastående föreställningar från den absolut enastående gruppen Kombo!

Det är vad jag har sysslat med idag! Jag gick upp tidigt efter en natt med halvdan sömn, men sådana mindre nedgångar som dålig sömn eller huvudvärk är ingenting när man får träffa Kombo. Ni är ju helt enkelt jättebäst!

Idag hade de stackars satar som gick i skolan den sista riktiga skoldagen. Tror jag. Imorgon ska vi iallafall städa.

Nu börjar jag få en liten black-out här på tangentbordet, så jag ska nog sluta innan... Ja, innan jag slutar kunna skriva.

Vad heter jag?

Zzz...

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag heter.

Idag har Kombo spelat en föreställning på min skola, nämligen Kalmarsundsskolan. Det gick väl bra. Var inte helt nöjd med min insats efteråt, men det funkar. På måndag ska vi spela fyra föreställningar på Lindsdalsskolan. Och i höst har vi blivit efterfrågade av Gotlandsmänniskorna om vi vill komma och spela för deras skolor! Fatta vad roligt! Så i höst bär det av till Gotland för andra gången med Kombo, nu med Evanescence i tryggt förvar hos oss :)

Jag ska nu kolla när Nationella proven är för oss nästa år. Sedan ska jag ta en Power-nap. Sedan ska jag och Mutti till Borgholm och byta mitt halsband.

Zzz...


Öhh... Shit!

Hemma från något som inte har hänt.


Det var snabba ryck. Klockan 20 över sju ringde Nellie och undrade om jag inte kunde vara inhoppare för en tjej i en gymnasiegrupps föreställning. Jag var den enda som bodde någolunda i närheten. Jovisst sa jag. Sedan fattade jag att den började vid åtta. Snipp-snapp-hupp, slängde allt jag höll på med och trippade ut för att bli upphämtad av Nellie. Men vad kul jag hade! Detta var verkligen en ny erfarenhet! Det var ingen slö-tid här inte! Det var roligt, och efteråt var jag lite ställd över att jag faktiskt hade klarat det.
När jag kom hem var allt precis som när jag hade åkt. Björn satt tillochmed i samma position framför datorn, och samma lampor lyste. Katterna låg där de låg innan. Så därför känns det som om det inte har hänt. Det känns som om jag kom in genom dörren efter att ha släppt in en katt, inte spelat en föreställning. Det är en skum känsla..

Nu väntar biologiboken på mig i väskan.


Hoch soll sie leben!

Man vill liksom skriva rubiker eller liknande på något främmande språk, för det ser snyggt ut. Synd bara att tyska inte är ett speciellt vackert språk. Ovan står det iallafall "Ja må du leva!"


I lördags var jag på födelsedagsfest hos Sofia. Eftersom jag har haft för fullt upp, och för lite energi för att skriva på bloggen, så kommer bilder och sånt nu.
Vi hade en jätterolig eftermiddag och kväll, tack så mycket flickor!


Hahaha... Förlåt, men vi var ju tvugna...


Mysigt, somrigt och gott.

 
Skutt!


Nam-nam-nam...


Det var Sofias födelsedagskalas i bilder. Imorgon fyller hon år, så man kanske ska överraska med en liten sång i matsalen? Nej, så kul ska vi inte ha det..

Saphire eyes

Ögonen. Jag stirrar in i dem. De är sorgsna. De är sargade efter år av skador.
De är rädda. De är rädda för dem vet vad som väntar. De har sett det.
Ögonen är så vackra, så sårbara.
Ibland kan man se en glimt av hopp tändas, men den försvinner lika fort som den kom.
Som om den är rädd för att finnas där.
De blir mörka igen.
Hennes ögon är så uttrycksfulla.
De vill så gärna utstråla glädje.
Men smärtan lyser igenom.
Smärtan som finns inombords när hennes ögon badar i tårar.
Smärtan som finns inombords när hon vill klösa
ut sina vackra ögon, riva och såra hela sin kropp tills den ger upp.
Den oförklarliga smärta som syns så väl genom hennes ögon.
Ögonen.
De stirrar tillbaka.

- Lugna dig, andas, det är bara din spegelbild.


Värme, historia och räddisor

Nisse-läxan väntar. För er som inte har lärt er kodspråket, så är Nisse-läxan ett papper med ca 25 frågor på som handlar om redovisningarna i Historia. Det är tråkigt. Men det kunde varit värre. Jag kunde ha behövt plugga fysik också. Men vänta. Det behöver jag. Vi har vårt sista fysikprov imorgon. Jag har läst igenom stycket en gång. Det är inte bra.
Fysik suger.


Övrigt att berätta är att vi har haft en riktig sommardag här idag. 25 grader i skuggan. Jag hoppas att ingen svimmat där ute?
Jag låg och stekte i solen medans jag läste de två sista kapitlen i fysiken. Jag kommer att vara en räddisa imorgon...

Andra Juni 2010

Den andra Juni 2010 vaknde jag ett par minuter försent, men det var ingen större stress. När jag blickade ut genom fönstret möttes mina nyvakna ögon av strålande sol. Då blev jag glad.
Resten av dagen har varit en känslomässig berg-och-dalbana. Nej, det är så utjatat... En känslo--Studsmatta!
Upp-ner-upp-ner-upp-ner i en jävla fart.

Den andra Juni 2010 glömde jag för ett ögonblick bort att vi inte har en bärbar dator. Jag satt alltså och letade efter "musplattan" på tangentbordet. Helt meningslöst, och mycket oförståeligt, då vi aldrig har haft en bärbar dator.

Den andra Juni 2010 var en dag då jag hade lyckats samla på mig en läxhög lika stor som Sundsvall. Den borde jag ta itu med nu. Men det orkar jag inte. Men det ska jag ändå.

Den andra Juni 2010 låter som ett datum då något speciellt ska hända. Det har det inte gjort. Men dagen är inte slut än. Jag har höga förväntningar på Nycirkusen ikväll...


RSS 2.0