Snutt!

Mysmysmys en lördagseftermiddag i fåtöljen!


Black & White

Det bidde inget teknikpluggande... Inte än iallafall.

På idrotten idag gick vi till pulkabacken. Ingen aning om varför, antagligen för att "fira" att vi fortfarande har snö..   Det vi hade att åka på var sopsäckar och tunna mattor från gympasalen.
Då jag varken hade tid eller lust att sätta på mig några lämpliga kläder för denna lilla aktivitet blev det så att jag fick halva Antarktis innanför kläderna. Det var inte varmt. Eller torrt.

Men men, det är sånt som händer, och jag klagar inte. Hade jag fått en halv sydpol mot min varma hud fastän jag hade lämpliga kläder på mig hade jag klagat...
 

Jag åkte med pappa och Björn som skulle in och träna till stan, och det visade sig att det var väldigt lätt att göra av med en timme ensam på stan. Jag inhandlade hårfärg, nagellack, eyeliner och leggins. Det var välbehövda föremål. Iallafall hårfärgen... Jaja, det andra handlade jag för mitt presentkort...

Efter att Spotify hade krånglat rätt jävligt med mig lugnade jag ner mig, och nu ska jag gå och frossa minimuffins (om inte en viss glupsk person redan ätit upp dem. Detta skulle inte vara första gången) och faktiskt plugga teknik!

Like a black drop in a white ocean

Mini Cupcake!

Ett plötsligt infall av baklust drabbade mig och resulterade i dessa små söta goda:

                                            


Nu ska jag åka in till stan och köpa hårfärg och när jag kommer hem ska jag plugga teknik, frossa i muffins och kanske vara duktig och göra TVÅ inlägg på en dag, för att kompensera! 

Upplevelse på hög nivå!

Japp, det var en upplevelse som hette duga...
Jag ännu inte betämmt mig för om det är en bra eller dålig erfarenhet. Det är nog lite av båda..
Idag har jag nämligen hållt ett fårhjärta och lungor i mina händer! Nej jag håller inte på med skumma ritualer, utan det var en hederlig biologilektion i skolan.

Jag ska inte gå in allt för detaljerat vad vi skulle göra med organen, men det innehöll en del klippande och petande...

Egentligen tror jag att jag tyckte att det var rätt intressant, oh det var inte så speciellt äckligt. Bara om man tänkte på vad det faktiskt var. Och kände lukten... Då fick jag kväljningar..    Nu blev det ju detaljerat iallfall!!

Jaja, det var över ganska fort, och jag underhöll mig själv genom att komma på vad för roliga saker delarna såg ut som och lyssna på min kära väninna som i bakgrunden jämrade sig: "Tänk att det där har varit ett LIV...!"


Nu ska jag plocka bort dessa obehagliga tankar på får ur min hjärna och sätta mig och plugga lite innan konfan ikväll.
Jag längtar jättemycket till teatern ikväll! Det ska komma några teaterintresserade människor som Nellie träffat och se på vår lektion. Det ska bli jättekul, men jag blir samtidigt lite nervös... Vi ska ju köra min lilla monolog!


Tack och adjö - ät gul snö!


Fy vad äcklig jag blev i detta inlägget...  ;)

Hello

Efter en mindre nedgång är jag tillbaka på spåret!

Idag orkade jag mig inte upp till kyrkan, så jag låg kvar i sängen med huvudet mellan två kuddar och glodde på en tuss på täcket. Detta resulterade i jävligt ont i ryggen, eftersom jag låg på mage...
Nu har jag hämtat mig och suttit och redigerat bilder och lyssnat på musik.

Det blev en måsfamilj från i somras och en variant på Nellies födelsedagspresentVid tre idag ska jag till Bianca och läsa Robinson Crusoe och göra matte. Kanske...
Nu har jag iallafall läst nästan halva boken!  Jag ligger fortfarande mycket efter, men det tar sig..

Igår var Anna Duktig flicka och städade hela sitt rum! NOGA! Det har nog inte hänt förr i världshistorien.
Så nu är allt onödigt borttaget, och det är väldigt rent och snyggt.Nu ska vi se, sa den blinde till den döve...


Nyss hemkommen från ännu en bra dag

Nu har jag precis kommit hem.
Efter skolan var jag och tjejerna på mötre i fritidsgården. Det ska vara en tjejmässa i Mars, och vi är med och hjälper till och kommer med idéer eller nåt sånt. Det ska bli jättekul!

Teatern idag var som vanligt jättekul! Vi körde igenom ungefär halva pjäsen och sedan lekte vi! Jag älskar teaterlekar! Vi gjorde en jättekul improlek med olika miljöer...
Synd att Nellie var tvungen att gå, jag hade ju frågor!  ;)
Det får vänta tills imorgon, då jag för övrigt ska gå på stan med Sandra och Sofia och handla upp alla affärer ända in på LAGRET!!

Nu ska Anna vara duktig flicka och gå och läsa sin Robinson Crusoe-bok, men först ska Anna vara mindre duktig flicka och käka en frusen chokladboll en tisdag!Här är ett par bilder från när jag hade matfotarhumör...                (Ja, jag vet, bildera är väldigt stora...)

-

Nu tackar jag för mig!

En bra dag!

Idag vaknade jag på rätt sida! Jag var utvilad, och hade kvällen innan bestämmt vad jag skulle ha på mig på dagen, så jag slapp stå och grunna på det.
Jag åt en god frukost, och gav mig glatt iväg till bussen för att vänta in Marta.
Väl i skolan fick jag reda på att samhällsprovet var framflyttat en vecka, underbart för mig som inte har pluggat, och träslöjden gick ovanligt snabbt.

Efter en så bra dag kan man ju förvänta sig att något dåligt ska hända när man kommer hem. Det brukar vara så. Jag menar, jag kan ju inte förtjäna hur mycket tur som helst?
Och mycket väl, när jag kom hem och hade som plan att jag skulle festa på min frusna chokladboll till äran av min namnsdag idag (Hilda) så finner jag att den är borta. Antagligen uppäten av min glupske broder.
Min dag var förstörd!

Jag blev alldeles bedrövad, men sen åkte jag och Sofia och tränade, och då fick jag endorfin-kick eller nåt, så nu är jag glad som en lärka!

Nu ska jag gå och vältra mig i mina synder och hyperventilera över att jag endast har två veckor på mig att avsluta HELA svenskaprojektet.
Jag har läst 56 sidor i min bok på 350... 

Så nu ska jag inte sitta här längre, utan begrava mig i "Robinson Crusoe".

Natti, eller nåt!

Hungrig, frusen och svag

Mina fingrar är så kalla att det kommer ta mig en livstid att skriva detta inlägget.
Det blev ingen uppföljare på Benedictus igår, men vi har kul ändå!

Nu vrålar far att maten är klar, och även om jag inte vill verka ointresserad av att hålla bloggandet igång, så har jag faktiskt inte ätit något sen frukost vid halv nio i morse.
Därav rubriken...

Adjö!

Så här juletider...
Med dessa mycket seriösa damer ska Anna spendera kvälla' och natta'.
Vi kommer antagligen att bli höga på luft, och fler videor kan dyka upp!

Grattis!!

Man får ta och gratulera min kära väninna Marta som efter en del ledtrådar gissade rätt svar på frågan i inlägget nedanför det nedan! ;)

Rätt svar var: Jag kom på att det nog är ett nummer man inte borde skriva ut på bloggen hur som helst..
Iallafall, det är inget hemligt, men det viktiga är att Marta vann en blå halstablett!!

Smärtor i diverse kroppsdelar

Jaha.. Vad ska jag göra nu då? Jag är inte van vid att vara ledig på torsdagar. Jag är inte van vid att vara ledig överhuvudtaget!
Men nu har jag verkligen torka på något vettigt att göra. Så därför gör jag inget vettigt. Jag kan däremot komma på en hel del ovettiga grejer att göra! T.ex se vilken smak man får i munnen om man dricker vatten efter att ha ätit banan... *springer och provar*  Det var inget gott...
Jag har ont i magen. Fast liksom som träningsvärk. Hur i hå-vete gick det till??

Egentligen skulle jag tränat vid 17.00 men jag havar en halssmärta som hindrar mig.

När jag gick hem från skolan idag snublade jag över - nej, ingen katt - jag snubblade över en tanke.
Hur kommer det sig att man inte tänker vad man ska säga innan man säger det?
Jag menar, när man pratar så tänker man ju inte innan vilken mening man ska säga, utan det kommer ju bara?
Eller är det så att man tänker, men det går så fort att man hinner säga det man tänkte innan man har tänkt på att man har tänkt?
Är ni med på hur jag menar? Nej, jag förstår det..

Nu ska jag gå och... ja, jag borde väl plugga på de sju sakramenten inom katolska kyrkan.. Ser ni, vad roliga saker jag har för mig!!   PUNKT PUNKT PUNKT!

etthundrasextiosexnollsju

Det kan ni gissa vad det är för nummer!
En blå halstablett till den som gissar rätt!

Egentligen borde jag göra min älskade matteläxa, men jag örk' int!

Hade jag legat på soffan och använt televisionsmaskinen så hade jag somnat.
Så det ska jag nog ta och göra nu. Efter matteläxan. Som jag inte tänker göra. Så jag ska nog sova..
Man måste ju ha laddade batterier inför ikväll! Ikväll börjar teatern!! Det ska bli så roligt!

Jag planerar att komma sjukt tidigt, för att kompensera för alla gånger jag kommer komma sent resten av terminen, eftersom det är konfa innan. Och för att jag gillar att komma tidigt...

Nu, en frusen chokladboll!

Kom ihåg människor - en blå oanvänd halstablett till den som kan gissa vad det är för nummer som jag har kodat in i rubriken!
Missa inte det!!

Ha ha haa...                                         BRÖDER!

Guldkant på vardagen

Nyss hemkommen. Gudstjänsten slutade vid elvatiden, men vi satt kvar och fortsatte kriget med ledarna på konfan från igår. Alltid lika underhållande att bråka med folk!
Nej, vi är faktiskt ganska snälla är vi bråkar. Inga allt för grova ord, då vi ju faktiskt är i Guds hus...
Allt jag avslöjar är att allt började med några ljus..

Tilda kommer hit vid 13.00 idag. Vettifan vad som kan tänkas hända då, men jag är mentalt förberedd.

Nu ska jag knapra vidare på mina älskade goda mördegskex med vaniljsmak. Jag hatar vanilj, men dessa är sannerligen guldkant på vardagen!

En sensation!

Det har hänt något mycket ovanligt här på bloggen! En verklig sensation! Det är så fantastiskt underbart och ovanligt så att man får kramp i knäskålarna!
Då man är en mycket blygsam människa är dock inte alla tidningar informerade, även om denna högst anmärkningsbara händelse skulle blivit förstasidenyhet.
Nu är ni alla jävligt nyfikna va? Ja, jag ska inte undanhålla denna utomstående, magnifika och absolut förträffliga händelse längre.

Håll i er nu - trumvirrvel- Anna har gjort ett morgoninlägg!!

Det är helt galet! Pressen vrålar efter information! Fansen kommer att flockas utanför dörrarna så fort inlägget blivit publicerat! Anna kommer få SKRIVKRAMP av alla autografer hon kommer att skriva i helgen! Alla är som galna över detta lilla, men ack så värdefulla inlägg. Om 50 år kommer inlägget vara högt eftertraktat och finnas att köpa som usb-kopia för en smärre förmögenhet.


Tillbaka till verkligheten. Landning påbörjad


Idag ska jag på konfirmanddag i kyrkan vid 14.00. Det kommer en präst (tror jag?) från Dublin som ska prata. Sedan ska vi leka och lite sånt. Leka var det enda jag kom ihåg från informationsbladet ;)
Jag ska gå hemifrån vid 13.25 för jag ska hämta upp Vickan på vägen och vi måste fotvandra i snön, så det kan ta ett par minuter för mig att komma till henne.
Imorgon kommer Tilda hit. Det var ett tag sen sist nu!

Jag har läst att det ska vara någon slags teaterafton i kulturskolan längre fram i februari...
Jag blev så nyfiken att örat krampade. Detta kan bara båda gott!!


Nu ska jag gå och ta tag i mitt liv. Wish me luck!!

Happy Birthday - soon!

Om en ynka liten månad så blir man stor!

Här är en bild från ett födelsedagskalas jag hade i min ungdom. Jag hade maskerad, bara för att jag älskade (älskar) att klä ut mig!
Jag var prinsessa..

(Jag är gladare än det ser ut!)Brevid sitter kusin Linda. Eftersom jag hade maskerad och Björn inte hade det så var hon halvt utklädd.
Underdelen är nämligen mås! Det trodde ni inte va?! :D

Poof!

Så var första skoldagen avklarad. Det gick väldigt snabbt!
Det var kul att se alla igen, och vi hade väldigt kul på rasterna. Samtalsämnena varierade mellan allt från musikvideoinspelningar till spyor (?)

När jag kom hem för dagen sprang jag på långa ben in på toan, och sedan tog jag mig i kragen och tog lite foton.
Det blir lite av och till, men inte så ofta nu för tiden.

Så, nu har jag suttit och lyssnat på samma slisk-låt i 1½ timme och redigerat bilder.

Ja, ni kan väl få se dem då...


 Tack!

 Merry Christmas - again!

 Lakrits...

 Zigge!

 Heaven on earth dom där kokosgrejerna!
Det var allt för idag, kära barn.

Snipp snapp snopp snut så var sagan slut!

Nåt sånt...

Ungefär såhär?


Oops...

Ojoj... Jag har inte bloggat på hela året!!

Shame on me. Jag har även märkt att allt för många inlägg börjar med en ursäkt för att jag inte har bloggat på 145 år, och att jag lovar att bättra mig. Jag ska bättra mig.

Jag inledde det nya året med att bli sjuk. En trevlig halsfluss besökte mig som en påminnelse om att jag inte är odödlig.
Denna korta men intensiva sjukdomsperiod gjorde att jag missade en antagligen mycket rolig Zorbakväll med damerna. Tråkigt, men jag tvingade dem att äta åt mig också, då jag inte åt något överhuvudtaget själv.
Jag hoppas att de skötte sin uppgift...

Imorgon börjar skolan för terminen. Det tycker jag är onödigt.
Det är så mycket skolgrejer jag inte har hunnit med (läs: struntat i, jag är LEDIG!), och hur ska jag nu kunna hinna med mina skolgrejer när jag går i skolan??
Bland annat så har mina mindre begåvade lärare lagt två prov och en LÄXA (HUR kan man lägga en liten hemkunskapläxa över ett lov?!) typ veckan efter lovet.

Så jag borde egentligen plugga teknik, men jag har ju lovat att bättra mig med bloggandet ;)

Igår kom jag på att jag ville flytta ner i källaren, så det kommer att bli det närmaste projektet. Sen har jag en del i framtiden också. Jag älskar projekt!!
Men nu ska jag skaffa vit färg till mina väggar och glo på möbler på ikea..

Nån som har några färgförslag? Tidigare hade jag svart, vitt och grönt.
Kommer nog köra med svart+vitt och någon annan färg. Nåt förslag?

Övrigt att berätta är att jag numera är brunett! Det har jag varit ett tag, men eftersom jag är så dålig på att blogga...
Det ligger en bild lite längre ner, i ett tidigare inlägg, om jag inte är helt ute och cyklar.


Au revoir - I do not speak french!
P.S Jag rekommenderar verkligen det där med tofun!


RSS 2.0