Mer om mig och Rasmus

Fick en kommentar om jag inte kunde berätta lite mer om mig och Rasmus, och självklart gör jag det!
 
Jag och Rasmus varit tillsammans i lite mer än tre månander, och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag vi har ihop. Eftersom vi bor sju mil ifrån varandra så träffas vi mest på helger. Det går ju att träffas en vardag och sova över, men (som i morse för min del) att ta bussen till skolan 06.20 är inte så attraktivt... Jag önskar att vi kunde ses oftare, men jag har så himla många bollar i luften att det tyvärr bara blir på helgerna.
 
Rasmus och jag är mysarna nummer ett! Vår favoritsysselsättning är att mysa. Det enda vi gör när vi ses är att mysa. Soffan är vår bästa vän. Mysmysmys. Gärna myskläder, mysfilm, mysgodis och myskvällar. Ibland kan vi vara konstruktiva. Ibland. Då gör vi saker som att gå ut och festa, umgås med hans eller mina kompisar, gå på stan, gå ut och äta, fota eller något sånt. Men det slutar alltid med mys i soffan, inlindade i filtar och ätandes på något onyttigt. Gud, jag kommer rulla fram om ett tag om detta fortsätter... Rasmus, från och med nu är det fruktsallad eller grönsaker med dipp som gäller!
 
Det jag tycker mest om med Rasmus? Hmm... Jag tycker ju om så mycket. Jag tycker om våra långa diskussioner om livet. Jag tycker om vårt tjabb om huruvida motorbåtar eller segelbåtar är bäst, eller om man har 4G-nätverk i en vanlig mobil. Jag tycker om att han kan komma inskuttandes och sjunga mitt namn högt i diverse ABBA-melodier. Jag tycker om att han helt spontant kan börja ge mig fotmassage. Jag tycker om hur han kan skratta så hjärtligt åt så konstiga saker. Jag tycker om när han blåser på värsta festmusiken en vanlig söndagseftermiddag, och vi dansar runt i vardagsrummmet. Jag tycker om hur han lyckas börja snarka typ en minut efter man har sagt godnatt. Jag tycker om att han verkligen genuint bryr sig när jag berättar om saker. Jag tycker om när han ska vara manly man. Jag skulle kunna hålla på här hela kvällen!
 
Som ni ser tycker Rasmus om att sno min mobil och ta egopics. Synden straffar sig själv älskling ;)

Kommentarer
Postat av: Eyla

Åååååååh Anna :'''') Kärlek <3

Svar: Gudars, jag vet! :') Hur ska jag klara mig till nästa helg?
Anna

2013-03-04 @ 21:13:32
URL: http://hejeyla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0