Dag 3 - Något jag är beroende av

Har övergivit min gamla sugiga blogglista och brutalt och hänsynslöst stulit en annan från Tildas blogg. Typ den första lista som jag hittat som faktiskt är bra! Makalöst... Även Alma och Märta kör denna, kul! (Fan, jag kände att det där kunde läsas sarkastiskt) (Det var det inte)
 
Något jag är beroende av.
Det första jag föreställde mig var pelargoner. Jag vet inte riktigt vart det kom ifrån. Jag är inte beroende av pelargoner. Jag kan faktiskt inte ritkigt komma på något jag är beroende av. LÖGN. Jag kom på lite...
 
Mobilen
Det skulle väl vara mobilen då. En klassiker. Eller okej, jag är nog rätt så rejält beroende av mobilen. Förlåt, jag var i förnekelsestadiet. Men jag har mobilen på mig överallt, jämt. Facebook, Instagram, Twitter, sms, lite spel och annan skit. Roligare än så blir det inte.
 
 
 
Bregott
Seriöst. Det finns inget bättre än Bregott. Bregott är guldkanten på vardagen. Vi försökte här hemma att köpa annat tjafs, som Becel, Milda eller Lätt&Lagom. HELL TO THE NO sa jag och gick och protestköpte mitt eget smörpaket. Ni som säger att bregott är alldeles för hårt för att bre på mackor kan brinna hos Hades.
 
 
 
 
Fluffstrumpor
Vad skulle jag göra utan dessa små krabater? Ni fluffstrumpor, alltid lika trogna. Alltid så villiga att värma mina ack så frusna fötter, dit blodcirkulationen inte riktigt nått. Tack.
 
 

That's it for now.

Kommentarer
Postat av: Alexsandra

Haha, allt de är skitbra ju! :D Haha! Så fin blogg du har. Jättefina bilder och älskar din header! :D

2013-03-29 @ 22:44:19
URL: http://lovephotoalexsandraa.blogg.se
Postat av: A N N N A I Z (Annis)

SV; Härlig blogg! :)

2013-04-01 @ 19:50:49
URL: http://annnaiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0