Dag 3 - Något jag är beroende av

Har övergivit min gamla sugiga blogglista och brutalt och hänsynslöst stulit en annan från Tildas blogg. Typ den första lista som jag hittat som faktiskt är bra! Makalöst... Även Alma och Märta kör denna, kul! (Fan, jag kände att det där kunde läsas sarkastiskt) (Det var det inte)
 
Något jag är beroende av.
Det första jag föreställde mig var pelargoner. Jag vet inte riktigt vart det kom ifrån. Jag är inte beroende av pelargoner. Jag kan faktiskt inte ritkigt komma på något jag är beroende av. LÖGN. Jag kom på lite...
 
Mobilen
Det skulle väl vara mobilen då. En klassiker. Eller okej, jag är nog rätt så rejält beroende av mobilen. Förlåt, jag var i förnekelsestadiet. Men jag har mobilen på mig överallt, jämt. Facebook, Instagram, Twitter, sms, lite spel och annan skit. Roligare än så blir det inte.
 
 
 
Bregott
Seriöst. Det finns inget bättre än Bregott. Bregott är guldkanten på vardagen. Vi försökte här hemma att köpa annat tjafs, som Becel, Milda eller Lätt&Lagom. HELL TO THE NO sa jag och gick och protestköpte mitt eget smörpaket. Ni som säger att bregott är alldeles för hårt för att bre på mackor kan brinna hos Hades.
 
 
 
 
Fluffstrumpor
Vad skulle jag göra utan dessa små krabater? Ni fluffstrumpor, alltid lika trogna. Alltid så villiga att värma mina ack så frusna fötter, dit blodcirkulationen inte riktigt nått. Tack.
 
 

That's it for now.

Hälsotjafs

Hej här är jag och jag är superäcklig och nyttig. A-fil,müsli, solrosfrön och blåbär. Blanda till oigenkännlighet och njut.
 
 
 
 
Förresten, @annahson på Instagram.
 
 
 

En vintrig vårpromenad

Kom nyss hem från vårens vintrigaste promenad. Som den svenne jag är tänker jag nu kommentera vädret. Varför, o varför äro det snö? Varför fick vi bara en teaservår? Varför är det minusgrader på nätterna? Sorg...
 
I vilket fall. En vintrig vårpromenad var det. Solen lyste. Helt okej. Nu ska jag äta ett päron.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  T A M R O N  A F  1 7  -  5 0  F / 2 . 8
 
(Såg nu att jag ser ju ut som en hippopotamus på bilden...)
 
 
Detta inlägg är tillägnat Rasmus, Märta och alla ni andra som har lidit av min bloggbrist ;)

Mellanmål!

Jag har återupptäckt ett fantastiskt gott mellanmål som jag åt ofta när jag var yngre. Det hela består av en kiwi, en halv apelsin, ett halvt äpple och lite banan i en skål dränkt i A-fil. Sjukligt gott!
 
Nu sitter jag här i soffan efter ett gympass och häver i mig min goda blandning. Ett avsnitt av Once upon a time också så blir eftermiddagen topp!
 
Mitt vitaminrika mellanmål gör sig tyvärr inte så bra på bild, men men...

Mer om mig och Rasmus

Fick en kommentar om jag inte kunde berätta lite mer om mig och Rasmus, och självklart gör jag det!
 
Jag och Rasmus varit tillsammans i lite mer än tre månander, och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag vi har ihop. Eftersom vi bor sju mil ifrån varandra så träffas vi mest på helger. Det går ju att träffas en vardag och sova över, men (som i morse för min del) att ta bussen till skolan 06.20 är inte så attraktivt... Jag önskar att vi kunde ses oftare, men jag har så himla många bollar i luften att det tyvärr bara blir på helgerna.
 
Rasmus och jag är mysarna nummer ett! Vår favoritsysselsättning är att mysa. Det enda vi gör när vi ses är att mysa. Soffan är vår bästa vän. Mysmysmys. Gärna myskläder, mysfilm, mysgodis och myskvällar. Ibland kan vi vara konstruktiva. Ibland. Då gör vi saker som att gå ut och festa, umgås med hans eller mina kompisar, gå på stan, gå ut och äta, fota eller något sånt. Men det slutar alltid med mys i soffan, inlindade i filtar och ätandes på något onyttigt. Gud, jag kommer rulla fram om ett tag om detta fortsätter... Rasmus, från och med nu är det fruktsallad eller grönsaker med dipp som gäller!
 
Det jag tycker mest om med Rasmus? Hmm... Jag tycker ju om så mycket. Jag tycker om våra långa diskussioner om livet. Jag tycker om vårt tjabb om huruvida motorbåtar eller segelbåtar är bäst, eller om man har 4G-nätverk i en vanlig mobil. Jag tycker om att han kan komma inskuttandes och sjunga mitt namn högt i diverse ABBA-melodier. Jag tycker om att han helt spontant kan börja ge mig fotmassage. Jag tycker om hur han kan skratta så hjärtligt åt så konstiga saker. Jag tycker om när han blåser på värsta festmusiken en vanlig söndagseftermiddag, och vi dansar runt i vardagsrummmet. Jag tycker om hur han lyckas börja snarka typ en minut efter man har sagt godnatt. Jag tycker om att han verkligen genuint bryr sig när jag berättar om saker. Jag tycker om när han ska vara manly man. Jag skulle kunna hålla på här hela kvällen!
 
Som ni ser tycker Rasmus om att sno min mobil och ta egopics. Synden straffar sig själv älskling ;)

När solen går ner


Soläng 110

En stuga vid en sjö utanför Fagerhult. Korvgrillning i den tidiga vårsolen. Utedass i minusgrader. Bastuhäng. Somna i Rasmus armar till ljudet av en sprakande brasa. Långfrukost. Det är härligt det.
 
 
 

Ge mig tass!

 
Samhällslektion. Enough said.

RSS 2.0