Behind the scenes!

 
Behind the scenes, opublicerade bilder, sånt som egentligen renas bort! Det är rätt kul ändå...

Kent

"Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större. Varje gång du möter min blick vet jag vem jag är"
 

Once upon a time I didn't give a damn

 
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G  +  R e f l e x s k ä r m ,  s i l v e r  ( 1 1 0  c m )

Evelina och Tilda

Tre bilder till på Tilda och Evelina!
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G
 

24 februari

 
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G
 

Vardagslyx!

Okej, detta är ingen vardagsgrej för mig. Vardagslyx Sportlovslyx!
 
För ett par timmar sen kom jag hem från en trevlig tjejkväll med Ellen, Eyla och Tilda. Mycket härligt att catcha upp med tjejerna! Vi räknade ut att det brukar bli en torsdag vartannat lov.
 
Efter min något kyliga promenad hem från Ellen tyckte jag att jag behövde göra något åt min förskräckliga uppsyn, så jag rotade fram alla skönhetsprodukter som mitt Hanssonska badrumsskåp kunde förvärva och satte igång badkarskranarna. Ni förstår, det här med att bada badkar är inte det lättaste här hemma. Vår varmvattengrejsimojs är på tok för liten, så jag fick springa med vattenkokaren fram och tillbaka som en skållad kamel för att få ett drägligt bad. Men det var det värt!
 
Så efter eftermiddagens bravader kan jag konstatera att mina ben aldrig varit så lena, och mina nagelband aldrig så insmorda.

Peace out.


Hey beautiful!

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

Vackra Elin

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G
 
Här är min kära väninna Elin! Från när vi fotade i kylan i Stora Frö.
 
Just nu håller jag och Rasmus på att vänta på att ugnen ska bli varm. Det vankas nämligen scones i den Sjöstenska villan!
 

Isprinsessa

En till bild från fotograferingen igår. Den här gången är det skönheten Tilda på bild.
Jag verkligen älskar de här bilderna. Det är så roligt att få så kreativa ryck.
 
När detta inlägget publiceras (moahaha, tidsinställt) sitter jag troligen hemma hos Rasmus och äter en god lunch. Förhoppningsvis är den god. Nackdelen med tidsinställda inlägg. Man kan inte använda adjektiv.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

Killer queen

Här är min vackra vän Evelina och hennes helt fantastiska ögon. Den här bilden är från det kreativa fotoryck Alma, Tilda och Eve planerade in och som jag joinade.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

Kvalitétsskillnad

         
                                    Full storlek                                                                        Förminskad
 

Tänkte bara visa skillnaden i kvalitét om man förminskar storleken på en bild innan man laddar upp den på bloggen. Den vänsta bilden är i full storlek, alltså 4928 pixlar, men uppladdad i bredden 300 px. När bilden skalas om att bli mindre förlorar den också kvalitét.
 
Den högra bilden är omskalad i ett bildredigeringsprogram. Alltså, jag gjorde den 300 px bred i photoshop innan jag laddade upp den. Därmed skalas bilden inte om och behåller sin kvalitét.
 
Look at that difference!

Foto i Big Seed

Inspirationen är på topp!

Igår efter jobbet åkte jag till Big Seed (Stora frö på Öland) där Amanda, Elin och Evelina väntade med hemmagjord pizza. En härlig kväll med Fantastic Four. Dagen efter gav vi oss ut i den sibiriska snöstormen och fotade. Det blev en hel del härliga bilder. Elin och Amanda fick nya profilbilder, men jag väntar med att lägga upp dem till brudarna i fråga fått godkänna dem.
 
Här är iallafall två bilder jag inte kunde låta bli att dela med mig av!
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G
 
 
Efter att vi förfrusit alla kroppsdelar vi hade på vandrinen över Ölands blåsigaste åker åkte jag och Evelina in till Kalmar och fotade lite till med Tilda och Alma, men dom bilderna kommer lite senare!

De senaste dagarna

Well. Jag har ju då varit i Finland. Sen fyllde jag 18 ( ! ) och hade sju föreställningar av "Det som bara händer andra". SJUKT upptagna dagar alltså. Här är iallafall lite bilder från Finland.

Snart ska jag bege mig till Energihallen för en sista träff med "Våldtäktsgruppen" innan vi går skilda vägar. Ehm. HELL TO THE NO. Inga skilda vägar här inte!


 
 
 

RSS 2.0