En annan dag...

Det var ett par dagar sen sist nu, men jag orkar faktiskt inte blogga ikväll. Är så fruktansvärt trött hela tiden, även fast det är lov.
 
Godnatt.

Idag har ingenting hänt

För jag har varit sjuk. Hata. Tycker inte om att vara hemma från skolan/jobbet och växa samman med soffan. Dagen har bestått av film, The Sims, serier, datorn, mobilen, The Sims igen, film, film, film och 9Gag. Kul liv. Jadå. Kul.

Roligare än såhär har livet från soffan inte varit.


Nu ska jag äta Pizza. 

Peace out.


Pizz out?

Fuck me...


Ett litet fredagsinlägg

Najsigt idag
JAG KOM MED I RUGBYKLACKEN!!! Weeehooo, nu ska här skrikas så näshåren skrynklar sig och knäna trillar av! Uttagningen var idag, och det var Kom-SKRIK-gå som gällde. Och som jag vrålade. Trots min förkylning som jag försökt bota med honungsblandat kärleksté och The Sims.
 
Höstlov. Behöver jag säga mer? Jobba, sova, träffa mina homies och njuta av det har börjat gå mot braständartider. Och plugga såklart...
 
Mindre najsigt idag
Det var ju den här förkylningen då... Missade både teaterrepet igår, teaterrepet med Tilda idag och festen i Oskarshamn jag skulle på ikväll. Det sög.
 
Insett att jag inom loppet av 24 timmar lyckats boka upp precis hela höstlovet. Men det är väl kanske inte allt för fel trots allt.
 
 
 
För att denna höstiga bild skulle passa som bäst in i Kalmar just nu skulle det vara frost på den. Men det är det inte. För I'm a badass mothahfuckeh.
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G

I das skola

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 

Nikon Filmfestival - Tusen Ord

Nu är det såhär, go' vänner, att jag har ett uppdrag till er! Det är nämligen så att min vän Charlie har gjort en kortfilm som hon deltar i Nikon Filmfestival med.
 
Såhär lyder beskrivningen:
 
Tusen Ord
"Min flickvän skrev en text om Adhd för ett par år sedan. Jag har också Adhd, men vi två fungerar i helt olika temepo. Jag tycker att hon gör så himla mycket, men hon själv anser att allt går i slowmotion. Jag ville visa rörelsen innanför och utanför."
 
   .: Nikon Filmfestival - Tusen Ord...  :.
 
Gå in på länken, RÖSTA, ge Charlie de fem stjärnor hon förtjänar och gör världen till en bättre plats!

Höstig söndag

Söndag. Soligt. Nice!
 
Det krävde mycket viljestyrka imorse för att trotsa träningsvärken och impulsen att ligga kvar i sängen till tidig eftermiddag, men tillslut släpade jag mig upp och möttes av en moder direkt utanför min dörr. En hastig konversation oss emellan slutade med att jag spenderade några timmar på jobbet idag.
 
Jag läste förresten någonstans att det är vår så kallade reptilhjärna som bestämmer alla dom där spontana bekvämlightessakerna, som till exempel att snooza tio minuter på morgonen, eller sitta på facebook istället för att skriva ett argumenterande tal. Reptilhjärnan är större och starkare än - ja vad fan heter den andra hjärndelen? Däggdjur? Fågel? Fisk? - anyhow, den är stor och stark iallafall. Detta är då anledningen till att vi tenderar att skjuta upp saker till sista sekund. Någon naturvetare som kan bekräfta detta?
 
När jag kom hem efter att ha varit en sväng på IKEA med pappa och inhandlat ett badrumsskåp till mig såg jag en bild framför mig. Okej, inte så at någon firat ner en stor canvasduk framför mina ögon, men jag såg tillfället! Tänk er följande, och förstå min lycka: dagg, gräs, kort skärpedjup, bokeh, eftermiddagssol. Sa någon nörd? Men det var så trevligt...
 

Detta är iallafall resultatet (förutom mina sjöblöta byxor då jag kravlade runt i gräset)
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G

The making of a dagbok

Såhär kan det se ut när Anna ska skapa sig en dagbok.
 
Det första man gör är att inhandla sig en brutalt ful bok från TGR för ynka 30 riksdaler. Gärna med en pudel på.
 
Sedan tager du alla de pysselsaker du någonsin ägt och tömmer ut över vardagsrumsgolvet. Rensa gärna bort eventuella katter.
 
När du insett att du inte kommer att bli av med katten kan du iallafall undvika att leka med den. Klor kommer att fällas ut och plåster att användas. Den lömska blicken ni ser nedan, är ett resultat av en sådan attack.
 
Det kan vara så, som för mig, att du mitt under allt pyssel glömmer bort att fota. (Sanningen = jag ville rädda min kamera från klumpiga katter). Så här blev iallfall resultatet!
 

Omoget

Kände att jag blev sugen på tomat. Hemodlad tomat.
 
Men näe.
 
 
En sådan besvikelse.
 

Simba

Mitt älskade lilla pumba-djur!
 
 N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G

Dead as a doornail

Idag har vi haft orientering. När jag kom hem däckade jag i soffan. Nu tänker jag däcka i sängen.
 
Farväl.
 

Gurka

 N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
Jag har många fina människor runt omkring mig.

En trevlig tisdag

Jag ville bara önska er alla en Glad Tisdag!
 
Hälsningar från mig, Ebster och Elin.
 

 
Peace out, bro!

Tom

Så ni fick som ni ville. Tillslut. Jag är knäckt. Men det var väl det bästa.

Fjällan återigen

Har inte jag en snygg vän?
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
Älskar att fota med Tilda. Älskar mitt 50mm-objektiv. Älskar photoshop. Älskar min MacBook Air Arthur.
 
Livet.
 
Ikväll ska jag bege mig till fler snygga vänner. Det är nämligen återigen dags för Halv åtta hos mig-kvällarna med Tjejligan. Den här gången är det kära fröken Marta som står i köket. Jag väntar med spänning!
 
Det är lite roligt att vi kallar middagarna för "Halv åtta hos mig" men träffas alltid vid halv sju ;)

Fjällan

Fjällan leker med reflexskärmen
 

The making of a bokstavskub

Hej jag heter anna.
Jag är 17 år. Jag gör en kub med min vän.


And then there were none

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
 Har inget att säga om kanelbullar.

Oktober

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
Jag och fina Tilda var ute på höstiga spektakel igår! Åh vad jag saknat att fota. Riktigt sugen på att komma igång igen nu.

RSS 2.0