Anna

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
 

Bra betyg!

Här är en artikel och en recension från barnteatern vi satte upp!


Somebody loves you

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
 
 Jag är lycklig. Och sådär härligt pirrande kär, sådär så att jag kan drömma mig bort till fina stunder, för att sedan komma på mig själv med att sitta och le som en idiot. Just nu är en sådan där sällsynt period i livet då allt bara känns bra. Allt kommer ordna sig. Speciellt glad blir jag av den här låten från "Så mycket bättre".
 
Miss Li – Somebody Loves You
 

En miljard bitar

Jag tycker att vi alla tar en tyst minut för min iPhone. Du var en god vän, och jag är ledsen att jag inte tog bättre hand om dig.

Vila i frid.

 


Genomskinligt grå

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
 

Laboratorieholmen

N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
Foto: Lisa
 
En liten trevlig utflykt till laboratorieholmen med min vän Lisa och en tidig söndagsmorgon med intågsträning. Nuff' said. Kan ju nämna att jag aldrig frusit så mycket som när jag stod där vid stranden i tre plusgrader och äckligaste kulingvinde

"Leksaksaffären"

Detta är vad jag har sysslat med den senaste tiden! I Scenisk Gestaltning 1 har vi satt ihop en barnteater som spelades för barn i åldrarna 6-10 år. Jag spelade en trasdocka som hette Lola.
 
Alla bilder är inte superskarpa, men det är svårt att fota i scenljus. Tack så mycket för att du fotade Tilda!
 
 
Tyvärr är det inte så många bilder på dansarna, men eftersom de rörde sig hela tiden blev de ofta bara ett stort blurrmoln...
 
Feel free to sno, men skriv gärna att det är mina bilder :)
 

Oops...

Hej hopp mina bävrar!
 
Jag har så fullt upp med allt som händer just nu, att bloggen helt enkelt kommer i andra hand. I skolan håller vi på med en barnteater som har premiär imorgon (19.00, Energihallen - Be there!) så den tar mycket tid och fokus, både i skolan och efter. Sedan har jag ju tre olika teatergrupper med tillhörande ansvar som behöver tas, och dessutom nycirkus, träning, jobb, plugg och mina älskade vänner. Sedan hade det ju varit trevligt att kunna andas någon gång ibland. Så det är inte det att jag inte har något att blogga om, eller att jag har struntat i det. Det är helt enkelt så att det händer så mycket som är värt att skrivas, att jag inte kan få ner det i ett läsbart inlägg, och därför blir det inte av överhuvudtaget.
 
Sådär, det var min patetiska ursäkt till en makabert dålig bloggning.
 
Toodeloouu!

Lite våldsgästning på Kaggs köning!

"Vi är Jenny vi är Stagg, vi ska krossa Lasse Kagg!"
 
"Stagg Stagg tills vi dör, Kagg kan knulla avgasrör!"
 
"Olé olé olé olé va med och hoppa om du hatar Lasse Kagg"
 
"Vi är stolta vi är Stagg, vi ska krossa Lasse Kagg!"
 
 
I Tisdags var det Kaggs köning, och ikväll är det dags för vår. Då jag är med i klacken för Stagnelius och Jenny Nyströmsskolan så är det vår obligatoriska uppgift att göra livet surt för kaggnisterna såhär i rugbytider.
 
På deras köning hade vi samlat ihop runt 100 personer som tågade mot Lars Kaggskolan och deras köning. Vi i klacken hade brinnande facklor, och jag gick längst fram. Enno sprutade eld på Kaggs maskot, en bulldog. Den brann rejält! Sedan var det dags för Kaggs svar. De skrek några ramsor man knappt hörde, och våldtog Staggs simhoppare. Precis som de brukar göra. Fantasilöst. De hade även bengaler på taket. Maffigt, ja, men det kräver ju ingen talang, som vår eldsprutare hade. ;)
När de var färdiga kastade vi 17 tjutande överfallsalarm på och runt om området, och sedan var det över.
 
Jag mådde lite dåligt över det här med överfallsalarmen förut, det kändes lite väl taskigt. Men vi testade ett innan, och det var inte så farligt. Och vad jag har hört från Kagg så var det inte så jobbigt för dem som jag var rädd för. Bara lite.
 
 
 Här är en film från köningen som Barometern la ut på sin hemsida! Jag syns ganska tydligt, så håll utkik!
 
 
Jag vill bara säga att det här med att vara elak mot motståndarskolan hör till Rugbyn. Jag har egentligen ingenting alls emot Kagg, och hoppas att ingen tror det.

Myspys

Detta är vart jag hade varit nu om jag hade fått välja.
 
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0  /  1 . 4  G
 
 
Tända ljus, kakor, nytt nummer av Digitalfoto.
 
Men nej. Jag har entreprenörsskapslektion. Företagandet går framåt, med byggkillarna rapar fortfarande brutalt högt.

Lite sen sist

Ja ni, tänkte väl köra en liten snabbuppdatering på vad som hänt mig i veckan då jag varit för trött/upptagen/död för att uppdatera ordentligt. Nu har ju höstlovets alla vardagar gått, och jag har haft fullt upp hela tiden.
 
Hoppas nån bryr sig tillräckligt för att läsa detta dagboksliknande inlägg ;)
 
Måndag
Skräckvandring på biblioteket! Min teatergrupp Advance ordnade en spökrunda på biblioteket. Detta var alltså inte nåt larv för tolvåringar, utan målgruppen var folk i min ålder (alltså typ 16+). Vi var utklädda till allt möjligt äckligt och sprang omkring bland hyllorna och störde alla när de skulle försöka samla kasetter. Det hela kändes ganska lyckat ändå. Har fått höra från olika källor att jag var väldigt läskig. Mission accomplished!
 Jag var en psykpatient som kallades Lilla Gumman. Vita linser, tuperat hår, blod, skrik och småsjungande gjorde mig till någon man inte ville vara i närheten av en längre tid. Hehe.
(Ja, bilden är tagen på Max, dit jag gick utklädd och obehaglig för att möta upp mina homies)
 
 

Tisdag
Tisdagen var vigd åt kvalitétstid med kvinnor värda att umgås med. Först var jag och Amanda på Hansa City för att göra av med lite pengar, och sedan begav vi oss mot vår kära Kalmar stad. Jag var så sugen på varm choklad med grädde och marshmallows, men de hade de inte på 4Kök, så det blev vanlig varm choklad. Vilken besvikelse när man villa vara onyttig...
På kvällen intog jag, Vickolf, Marta och Fia soffläge i Martas källare och pratade om allt mellan himmel och bäver. Finemang!
Amanda vid Hansa
 
 
 
Onsdag
Jobb-jobb-jobbelijobb.
Avslutade dagen i Oskarshamn. En resa som började dåligt med en dryg busschaufför, men slutade mycket trevligt.
 
 
Torsdag
Här var det fullt upp! Åkte hem från Oskarshamn i Zombie-mode, han knappt hem och vända innan det var dags för klackmöte på Stagg. Vi planerade vår köning, vad vi (Jenny/Stagg) ska göra på Kaggs köning och lite annat smått och gott. Hela spektaklet är hemligt tills vidare, men köningarna är på tisdag resp. torsdag nästa vecka, så då kan jag berätta mer! Efteråt åkte jag och Ellen hem till Tilda där hon och Eyla väntade för lite välvbehövligt catching up och tjejsnack inpå småtimmarna.
 
 
Fredag
Idag. Today. Heute. Sov länge och väl hemma hos Tilda. Sedan har kvällen bestått av mig, i soffan, med Arthur i knät. Thaimat, långdusch och trevliga sms har gjort min kväll bra.
 
 
Hoppas någon tog sig igenom hela skiten! Nu ska jag gå och knyta mig, och imorgon blir det halloweenfest med klassen i Knug Robins herrgård!
 
 

RSS 2.0