I slutet av majHar jag lagt upp den här förut?We've got the dreamers disease


N I K O N D  7 0 0 0 + A F - S  5 0 / 1 . 4 G


Sweet lovin'

Härliga bilder från i fredags!

Gurlsen! Amanda, Elin, Märta och Evelina


Märta och Oskar

N I K O N  D 7 0 0 0 + A F - S  5 0 / 1 . 4 G

Stekare

Han har lagt rabarber på min solstol.


Euphoria


Grattis Loreen - vinnaren av Eurovision Song Contest 2012!


7 Inch Love och Penny
N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4 G


Igår var jag med Elin, Amanda, Evelina, Märta och hennes dude Oskar på Monokrom. Vi tittade på Rickard (första bilden) som spelade med sitt band 7 Inch Love. Sedan var det Pennys tur att spela ett par låtar. Tänk att jag går i en klass med så många talangfulla människor! De var jätteduktiga allihop. Sedan fanns det ju andra inslag under kvällen som var minst sagt... originella. Nuff' said.

Quotes and lyrics


N I K O N D 7 0 0 0 + A F - S 5 0 / 1 . 4 G


Det har ju blivit så satikens vanlig att folk (oftast tjejer...) lägger upp en bild på sig själva och sedan något fancy citat eller ett stycke ur en för tillfället populär sång. Visst. Det är väl ok. Men det behöver ju liksom inte gå till överdrift. Fast jag tycker ju om sånt. I måttlig mängd. Men när samma textrad använts om och om igen tillsammans med en mobiltagen egobild känns det liksom inte så personligt längre. Men det är ju bara min åsikt.

Ovan: Bild med citat!


Anno 1902 #2


Anno 1902
Gräddglass


N I K O N   D 7 0 0 0  +  A F - S   5 0 / 1 . 4 G


Idag efter skolan svängde jag förbi Glasskulan och fotade lite till hemsidan. Jag har dock inte bestämt mig ännu för vilken bild jag ska välja. Den ovan, eller en som ser lite mindre redigerad ut. I-landsproblem...

Professionell artist!

Igår, lördagen den 19:e maj utförde jag tillsammans med Nellie mitt allra första uppdrag som professionell artist. Vi uppträdde med nycirkus, främst eldpoi, på ett bröllop. Alltihop gick superbra, trots mina nerver! Brudparet var jättenöjda, och gästerna uppskattade oss verkligen. En man kom till och med fram till mig efteråt och undrade om inte jag gått på Balettakademin. Vilken komplimang! Jag som inte ens skulle säga att jag är särskilt dansant av mig. Hur som helst, kvällen blev lyckad och jag och Nellie gick därifrån som nöjda kollegor.

Här kommer lite bilder från gårdagen. Anställd vid Miss Annelie Scenkonstcentrum! Charlie följde med som assistent, och det är hon som håller i kameran.När gästerna anlände stod vi med vingarna och var "dekoration".


Temat var resor och kulturer, och här är ett Bali-inspirerat drakhuvud som Nellie byggt dagen till ära.


Solbacka är ett så vackert hus!


Terrassen som snart ska fyllas med eld!


Drakhuvudet stod utplacerat med vingarna redo där bakom.


Vanliga poi. Lägg märke till vår klädsel, även den Bali-inspirerad!


Brudparet tänder hjärtat av eld.


Let it burn!


Jag tror jag kan vänja mig vid en framtid som ser ut såhär!

Statist på The Sign

Igår fick jag ett sms från Linnéuniversitetet där de frågade om jag och några kompisar ville vara statister i en film de skulle göra. Självklart var vi inte sena att tacka ja, och idag satt vi i leopardsofforna på The Sign och såg ut som folk. Det är så roligt att få såna här erbjudanden! Alltid en bra erfarenhet för framtiden.


En ganska trevlig tisdag

Jag antar att ni läst om gårdagens fetaostbravader? Och se på fan! Skolmaten idag var dränkt i just fetaost. Ödet? Och jag som knappt tycker om fetaost... Speciellt inte efter att ha fått det ända in i själen. Men lika gla' e ja ändå!

Dagen har bland annat bestått av film på engelskan, The boy in the Striped pyjamas. Den var så hemsk! Sedan följde en historialektion där jag råkade kalla min lärare för "lilla vän". Det var inte aaaalls pinsamt... Tur att hon tog det bra iallafall. På teatern ikväll har jag skrivit så att pennan glödit i min Extrahjärna (läs: kalender).  Vi planerade in en massa dagar med extrarep med teatern. Det är ju nämligen så att vi ska ha premiär på Stockholm Pride i sommar! Så om ni råkar ha vägarna förbi hufvudstaden runt den 2:a augusti så styr gärna stegen mot Kulturhuset!
Slutligen har tog jag en av mina en-timmars-duschar och nu sitter jag här och väntar på att håret ska torka någorlunda så att jag inte ser ut som Ronja Rövardotter imorgon.

Det var min dag, en ganska trevlig tisdag så här i mitten av maj.

Toodles!


Gråt inte över spilld feta

Idag på jobbet skulle jag städa i köket innan stängning. För att få plats med salladsbunken i kylskåpet var jag tvungen att möblera om lite där inne. Jag siktar in mig på en hink fetaost som står i vägen. Jag ska precis lyfta ut den för att göra rum åt salladen när jag känner att mitt grepp om hinken inte är det bästa. Som den tänkande Homo Sapiens Sapiens jag är borde jag ju ha listat ut att nu vore en god idé att ställa ner hinken. Men icke. Med ett intellekt som en Homo Neanderthalis fortsätter jag att lyfta hinken, varpå locket släpper och fetaosthinken störtar mot marken. Fetaost överallt. Fetaost på bänken. Fetaost på golvet. Fetaost i kylen. Fetaost i själen. Som om detta inte var nog så innehåller hinken med fetaost även fetaostspad. Detta spad är jag nu dränkt i. Jag kan berätta för er som inte badat i fetaost, att det luktar inget vidare. Det luktar spya - bokstavligt talat. Så där står jag nu - i en situation man inte finner sig i allt för ofta - och bara glor. På fetaosten. På mina fötter. Jag har en fetaostbit ovanpå tårna. Som pricken över i så är fetaost väldigt smuligt, vilket jag får erfara under mina tappra försök att torka upp alltihop. Jag snarare masserade in fetaost i golvet än städade upp någonting. Till slut ser köket ut som det gjorde innan mina fetaostbravader. De få bitar som stannade kvar i hinken står nu tryggt placerade på en hylla i kylen, och salladen likaså. Jag beskådar scenen framför mig och tänker - Gråt inte över spilld feta.

// Klant


Swedish problems


Hard Rock Cafe - London


Efterrätt

Min mormor och moster Annelie är på besök denna helgen, så därför vankas det finefterrätt efter maten. Det är choklad med något knastrigt i, grädde och krossade hallon. Är man 18+ får man en matsked whisky i grädden, men jag kände inte att jag missade något. I övrigt var det ett Tips från Coachen! Snabbt och enkelt, sade jag som om det var jag som gjort den. Det var det inte.


N I K O N D 7 0 0 0 + A F - S 5 0 / 1 . 4 G

Jenny Challenge

Idag har det varit Jenny Challenge, vilket innebär att alla klasser på skolan klär ut sig och går runt och gör en massa utmaningar. Min klass var utklädda till aliens! De tog en klassbild på oss, ska lägga ut den så fort jag får den. Om jag får den..?
Sedan hade jag skaffat ett husdjur (läs: ananas) också, han hette Rufus. Men Rickard missade när han skulle lägga honom i rymdfarkosten (läs: kundvagn från Maxi) så Rufus sprack...
R.I.P Rufus, jag hoppas du får sluta dina dagar i någon trevlig och förstående fruktsallad.

Här är Evelina, Elin, jag och Amanda. Fantastic Four, en helt vanlig dag på Jenny.


Det är en granatäppelblomma


N I K O N D 7 0 0 0 + A F - S 5 0 / 1 . 4 G

SOFT SPRING


N I K O N D 7 0 0 0 + A F - S 5 0 / 1 . 4 G

Rough n' edgy and shit
N I K O N D 7 0 0 0 + A F - S 5 0 / 1 . 4 G

Kullzénska caféet

Här kommer hemsidan jag har knåpat ihop till cafét. Den är väl inte någon guldpristagare direkt, men så är jag ju rookie på det här med hemsidor också.
Se och njut!Klicka på bilden för att komma till hemsidan.Chillar i vårsolens glans

Det känns som om jag har använt "vårsolens glans" som rubrik ett antal gånger. Men nu sitter jag har igen. I vårsolens glans. Med mina conversevänner. Mot en vägg vid Kagg steks vi som ett gäng flundror.


Helgmys med Fab Five!

Detta skulle publicerats i söndags, varför blev det inte så?


RSS 2.0