Vill ha sommar i skärgården


N I K O N  D 7 0 0 0  +  A-F - S  N I K K O R  1 8 - 1 0 5  V R

En torsdag i mars

Mitt liv är upp och ner. Jag vet ingenting, förstår ingenting. Så lycklig jag hade blivit om allting bara skulle kunna sluta krångla. Det är så svårt att inte kunna fatta ett beslut. Och om man väl bestämt sig så kommer man alltid på nån anledning till varför man borde göra tvärtom.

Och by the way. Jag blev dränkt i en fontän av Festis idag på busshållsplatsen. Nån jävel blåste upp sin halvdruckna Festis och stampade på den på marken. Lets just say att mitt hår är klibbigt...
Allt jag kunde tänka då, under min redan så deppiga dag, är FUCK THIS SHIT, I'M GOING TO NARNIA!

Varför håller jag på att blanda in engelska uttryck i texten hela tiden? You never know...


Klart slut.

Noise


N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4 G

Everybody talk and everybody listen, but somehow it's always the truth that comes up missing

Esteter på skåpeb

Här ligger jag och min bebispalm Evelina och blickar ner över de små liven. Deras oskyldiga blickar möter våra, och jag känner spänningen i luften. Detta är ett möte vi sent ska glömma, ty vi befinner oss i esteteufori!


Helt sinnes


Klicka på bildjäveln för att se alla mina miljarder flikar om grekisk fucking mytologi!


PM i historia

Har suttit och glott på det tomma word-dokumentet i två timmar nu. Det här är inte bra. Har suttit och letat efter information hur länge som helst, och har typ 240.000 olika flikar om grekisk mytologi uppe, men det går liksom inte in i min hjärna och ner på tangenterna. Jag kan ärligt talat säga tt jag hatar mitt liv just nu. Kanske lite dramatiskt...

Nämnde jag att deadline är på tisdag?

Fuck...

Kärlek


N I K O N  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G


Idag är det söndag, och i brist på motivation att ta tag i plugget, så ställler jag upp en ministudio och fotar te!
Det är ju dessutom självaste våffeldagen idag, och jag skådar grädde och sylt ute i köket. See ya!

Helt hysteriskt

Åh Shit pommes vi har inget liv i denna värld!


Count on me


N i k o n  D 7 0 0 0 + A F - S  5 0 / 1 . 4 G

Running on sunshine


N i k o n  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  G

True that"Flying is learning how to throw yourself at the ground and miss."

En fredag på muren

Sitter och fikar (jaa, igen...) med mina vackra praliner på muren! Här har vi god utsikt över Kalmar stad och alla dess invånare!


Frågor om livet

Varför blir det klumpar när man lägger i oboy i kall mjölk, men inte i varm?


Varför är alltid minst en av physalisarna i asken möglig?


Varför är ljust nagellack mindre trögflytande än mörkt?


Varför tycker vi att en del färger passar ihop, och andra inte?


Varför är det omöjligt för mig att skapa ett konto på youtube?


Varför kom man på att "ja, vi testar att äta en snigel!"


Varför äter vi inte lika väl maneter?


Varför äter vi helst inte lingonsylt eller ketchup till pannkakor?

Arton grader i mars

Idag har det varit så strålande fint väder! Är det någon mer än jag som känner hur glad man blir så fort man får lite sol på sig? När jag kom hem från stan idag kände jag mig ovanligt motiverad, så jag slängde på mig joggingskorna och tog en runda. Med i stort sett ingen annat än den här låten i hörlurarana.
http://youtu.be/09LTT0xwdfw
N i k o n  D 7 0 0 0  +  A F - S  5 0 / 1 . 4  

Jag ska bli en ko i mitt nästa liv

Tänk att vara en ko. Inga bekymmer, Hakuna Matata liksom. Bara gå omkring och vara tjock och chilla som en ko. Det hade varit livet det. 


Ett par meningar

Well... Jag dog lite idag. Men nu lever jag igen, och har dessutom skrivit ihop en saga om Afrodite och Hades som jag ska läsa som min redovisning på historian imorn. Det blir nog bra. Det blir nog bra...

Everything will be ok in the end, and if it's not ok, it's not the end.


Halv åtta hos Sandra!

Här är en bild från igår kväll, då Sandra bjöd på Halv åtta hos mig-middag! Fantastisk mat, underbart sällskap och snack till okristlig timma. Ni är så fina tjejer!


Godmorgon världen se vad som står på!

Åh herregud, jag minns när jag sjöng Singstar med Sofia när vi var små. Dag ut och dag in. Jimmie Jansson var med. Och nu kräks jag så fort jag hör den där jävla låten "Vi kan gung gung gunga du och jag, vi är ung ung unga tjalala..." 

Idag bestämde jag mig för att inte sova bort hela dagen, utan gick upp vid tio och vid elva befann jag mig på gymmet. Så motiverad har jag nog aldrig varit en söndagsmorgon.  Sedan sprang dagen iväg, och så mycket plugg blev det inte. Jag har träffat Lisen och några andra också, för att prata igenom en idé om en eldshow som hon har. Ack så kallt det är ute alltså, så vi hamnade på McDonalds...

Nu ska jag se Sagan om Ringen med familjen, och imorgon har jag studiedag.

Ifall ni brydde er om min dag...


Insikt

Du. Just du där. Anna. Vad håller du på med? Jag har tyvärr sorgen att meddela att din hjärna åkt på en spontan holiday till Kroatien. Du har ingen ordning på nånting, varför forsätter du i samma tempo? Ät en grönsak och chilla, din dumma jävel. KAOS. Och måla fan på väggen. Lev ett så kallat liv. Hur kan du tro att du kan öppna käften, medans din hjärna ligger och lapar i sig Piña Colada på stranden i Kroatien? Inser du inte att det inte blir rätt?! Någonstans! Och du. Du undrar varför du inte har nån disciplin. Varför du sitter och råglor in i väggen, beundrar den bruna nyansen, när du vet att du har tusen saker att göra. Varför? FÖR ATT DIN HJÄRNA ÄR I KROATIEN! Gå och lägg dig. Den kommer snart tillbaka. Tror du. MEN ICKE. Den har hittat en snygg, exotiskt kroathjärntjej att bilda små hjärnceller med. Den stannar där. I Kroatien. Medan du är kvar i Sverige, med din bruna vägg och ditt plugg och ditt småländska liv. Och by the way, försök inte övertala dig själv att din avsaknad av hjärna är "gulligt" eller nåt annat. Det finns inget gulligt med en hjärna på semester. Det är lite obehagligt faktiskt. Mananananahaaaaiii. Skärp dig för helvete. Och sluta svär. Gå och se den där filmen. Oh wait. Du kommer inte fatta ett piss utan svensk text. För din hjärna är i KROATIEN. Förut, när han var i tryggt förvar i ditt huvud, då kunde du läsa engelska böcker på 700 sidor, och se film efter film, serie efter serie utan någon text överhuvudtaget. Men nu är din hjärna borta, och den tog dina språkkunskaper med sig. Men du. Det blir bättre. Seså, tänkt positivt. NOT. Bitch...


Inse vackert väder

Inse sedan tjockleken på min bok. Och sedan den blå himmeln.


Gamla Bettan

För er jag inte förklarat det för


Elfte mars

När jag vaknade i morse möttes jag av en strålande vårsol och ett oförklarligt sug efter pannkakor. Så efter att ha stillat mitt behov med ett par stycken begav jag mig ut på en promenad med Gamla Bettan i högsta hugg!
MusikulNu är det över! Sade hon som om hon tyckte det var bra.

Elva föreställningar och 2500 ungar senare går nu Musikul i ide för i år. Den här veckan har varit superkul, trots sjukdomar och annat.

Här är ett klipp från när jag pratar i radion om Musikul idag, lyssna fr.o.m. 13 minuter in. Varför gör man alltid bort sig när man pratar i radio, kan någon förklara det för mig?

Kalmarposten!

Just det!
Ehehe heh he...


Och priset...

...för Sveriges sämsta immunförsvar går till ANNA HANSSON! För nu har tösen drabbats av såkallad halsfluss, eller "streptokocker av praktexemplar" som läkaren uttryckte sig.
Och bakteriejäveln kunde väl inte ha valt en bättre vecka, än den vecka då jag är ledig från skolan för att medverka i Musikul. Man ba' JIPPIE!

Så efter föreställningarna idag satte jag mig med mina digestivekex och kärleksté som enda sällskap, och slickade mina tragiska halsflussår.

Men imorgon blir det nya tag igen, och jag planerar att bli superfrisk till helgen!

Kony 2012

Jag tycker att alla borde ta en halvtimme av sina liv och se den här filmen. Det är värt det.


I vårsolens glans!Staggrevyn!


Ikväll var jag och tittade på Staggrevyn. Det är 69:e året i rad den sätts upp, och i år medverkade hela fem personer jag känner! Ni var superduktiga tjejer!
Okej, tydligen går det inte att ladda upp bilderna från kvällen från mobilen, så jag fixar det nån annan gång!
Nu ska jag sova, och imorgon bär det av till Norrköping!
Natti natti på er!

Hur?!

Så frustrerande!


RSS 2.0