Sån är jag

Jag...

Jag har extremt dålig framförhållning. Jag orkar aldrig tvätta bort sminket på kvällarna. Jag gillar att läsa engelska böcker. Jag hatar att gå barfota innomhus. Jag har ingen favoritfärg, låt eller film. Jag älskar att fota, men gör det allt för sällan. Jag äter alltid ost på mackan. Jag har en glugg mellan framtänderna. Jag har aldrig köpt en lösgodispåse enbart till mig själv. Jag tycker ibland att jag ser ut som en neanderthalare. Jag hatar kardemumma. Jag är egentligen blond, men färgar håret mörkt.

Jag har över 500 Kalle Anka-tidningar. Jag har aldrig brutit något. Jag har en annorlunda ögonfärg än resten av min familj. Jag har aldrig fotat en "dagens outfit". Jag tycker att armmuskler är snyggt som fan på killar. Jag tycker att ostbågar som legat över natten är allra godast. Jag vill bo någonstans där det finns ett loft. Jag har aldrig åkt skidor. Jag har en tvillingbror. Jag har Restless legs. Jag har aldrig sett något med smurfar, eller Eva & Adam. Jag önskar att jag vore mer musikalisk.

Jag seglar varje sommar. Jag är konflikträdd. Jag går i en estetklass där folk trycker sig mot väggar lite då och då. Jag har tre olika appar med onödiga fakta. Jag har migrän. Jag reste till Thailand innan Sverigehysterin utbröt där. Jag tycker inte så mycket om kakor, fast min mamma äger ett café. Jag blir väldigt lätt beroende av vindruvor. Jag hoppade av tyskan för att jag led på lektionerna. Jag har snorklat i Röda Havet, varit på safari i Tanzania och besökt ett mangrooveträsk i Brasilien. Jag lyckas aldrig förstå vad cynisk betyder. Jag kunde läsa när jag började förskolan.

Kommentarer
Postat av: tilda! :D

Hahaha KUL Anna! tror faktiskt inte att jag viste riktigt allt det här ;)

2012-01-09 @ 23:18:46
Postat av: linnéa - fotoblogg

Härligt bloggnamn du har! :D

2012-01-10 @ 12:29:16
URL: http://linnealinneaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0