Nu har man blivit stor


Idag började jag gymnasiet. Nu har man blivit stor. Klockan 10.00 samlades alla ettor i Aulan för att sedan gå  iväg med sina klasser. Jag och resten av ES11C begav oss till Energihallen. Isak följde också med som mitt (och andras kanske, men jag hade bokat honom..! ) moraliska stöd.

Klassen verkade iallafall jättebra, och mentorerna också. Jag har en bra känsla om det här! Tror jag kommer trivas alldeles ypperligt! Vi har bara fyra ämnen denna terminen, utöver de roliga estet-ämnena. Det är ju alldeles tipp-topp! Nu vill jag bara komma igång med alltihop. Men vi har inte en teaterlektion förrän på onsdag, men tiden lär väl springa iväg.

Det enda som är lite krångligt, det är alla salar och korridorer. Jag kommer aldrig lära mig hitta! Tur är väl då att jag har Tilda, som får visa mig vart jag ska ta vägen. Jagvet vart Energihallen ligger, that's it.


Övrigt att berätta är att alla aktiviteter drar igång nästa vecka! Då börjar jag även på Teaterteori på måndagar. Det ska bli så roligt, jag lääängtar!


Slänger upp en gammal bild för att krydda inlägget lite.
Jag och mina jävla blommor. Blir ni inte trött på dem? Det blir jag.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Lilla pärlan, nu är du stor minsann :) Kul att allt verkar trevligt och bra, det tror jag att det kommer vara även i fortsättningen! Säg till när ni ska börja ha föreställningar i energihallen. Då vill jag ha en biljett :)

2011-08-22 @ 21:36:21
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0