Dag 1 - Presentera mig själv

De flesta av er som läser min lilla, obetydliga, blogg känner ju mig på riktigt, men här kommer ändå lite om mig som jag tycker är lämpligt att dela med sig av på internet!

Hej!
Eller, Hejsan mitt kära spann vatten, min lilla sparv eller din slugne landkrabba, som jag även kan inleda vissa meddelanden med. Jag heter Anna Hansson och jag är 16 år gammal. Jag föddes en vintrig februaridag år 1995, året då blyhaltig bensin blev förbjudet i Sverige, och Kronprinsessan blev myndig och kunde vicka för sin fader konungen (Ja, jag googlade). Jag bor i den ack så trevliga staden Kalmar, i Småland. Vi kalmariter har en ohyggligt ful dialekt, och kan beskrivas som en aning fyrkantiga. Jag har även en tvillingbror, men mer om honom senare.
Om en vecka börjar jag första året på gymnasiet. Det har varit ganska självklart för mig vad jag skulle gå, nämligen Estet/Teater. Mitt andrahandsval var Samhälle/Media & Journalistik.
Teater är mitt absolut största intresse, tätt följt av fotografering och nycirkus.
Min blogg har beskrivits med följande; "underhållande" "väldigt du" och "man sitter och flinar för sig själv när man läser den". Sådant gör mig jätteglad!

Ähum... Vill ni veta något mer? Jag är 168 cm lång och väger 58 kg. Min naturliga hårfärg är blond, eller kanske mer skandinaviskt råttfärgad (cendré om man vill vara snäll) men just nu har jag svart hår. Eller, vääääldigt mööörkbrun. Så det ser ut som svart. Jag har blå ögon, men mer åt det grå-görna hållet om man kollar noga. Min ögon har beskrivits som "fiskögon", och är även en av de få kroppsdelar jag är nöjd med.

Jag tycker att Miljöpartiet verkar mest vettiga i vår riksdag, och jag anser att rasister är dumma och onödiga. Jag skulle säga att jag är en ganska fördomsfri person, och jag tycker följande om krig, rasism och små nassepojk-skitar; MIND YOUR OWN BUSINESS!!! Om alla bara inte brydde sig så jävla mycket skulle så mycket mer vara frid och fröjd här i världen. Egentligen, palla bry sig att den där tjejen är kär i en annan tjej, eller att den där killen och hans familj flyttade hit från Bosnien. Who the fuck cares!

Om man vill fjäska för mig ska man ge mig bearnaisesås, och om man vill skrämma bort mig ska man skaffa lite kardemumma. Jag har en tendens att bli beroende av vindruvor. Min mamma äger, enligt utomstående (Stolt?), stans bästa café, Kullzénska, men trots det är jag inte alls speciellt förtjust i sötsaker. Jag äter alltid chokladboll, vart jag än går och fikar.

Jag har en gigantisk näsa och oproportioneligt långa armar. Sådär! Nu vet ni nog allt om mig!


En ganska nytagen bild på mig, som jag egentligen inte är speciellt nöjd med, men jag hade ingen annan.

Just det! Jag fotar med en Nikon D7000 med kitobjektivet AF-S Nikkor 18-105 VR, men högst på önskelistan står ett 50mm-objektiv, en blixt, en reflexskärm och en fjärrutlösare.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Helt klart stans bästa café :) och den där utmaningen är himla bra. Undrar om jag ska hänga på jag också?

2011-08-17 @ 12:57:38
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0