En kortis

Tänka sig, nu har jag inhandlat en klänning, en jumpsuit och ett par jeansshorts. Shortsen hade jag på mig hela kvällen i onsdags, de är så sköna! Ett nytt favoritplagg.

Idag ska jag räkna matte tills hjärnan kokar, och så ska jag träffa Nellie och elda lite. Vi ska ju eldpoia i en film imorgon, och jag kände att jag ville bli lite varm i kläderna. He he ...

Nu ska jag äta en sen frukost..? Lunch..? Brunch!


Bild från hösten 2008. Shit vad länge jag har haft kameran nu.

En dag mitt i veckan

Doften av nyklippt gräs står tjock på Stora Björnvägen, och jag är orsaken till detta.
Efter att ha klippt hela gräsmattan på under trekvart är jag lite mör i kroppen, och det ska bli skönt att duscha kallt.
Sedan ska jag åka till Hansa med mor och bror, för jag fick ett litet sms om att Cubus har 30% på allt. Kan detta stämma? Det återstår att se.

Ikväll ska jag kila bort till Tullen för ett extra Nycirkus-pass. Jag hoppas på mycket akrobatik, och så ska jag hårdträna poi.


Sweet lovin'

Kalmar CentralNu kan jag äntligen lägga upp så breda bilder som jag vill!
Observera en uppdatering i headern.

24 April - to Africa and back!

Idag åkte vi över till Öland i den härliga vårsolen. Medan mamma gick och suktade över diverse kryddplantor, satt jag mot en husvägg med näsan i vädret och lapade lite tropisk sol. Jag och Vickan kom fram till att vi kommer komma tillbaka till skolan i maj som två rödbrända grisar, efter att vi konstaterat att grisar är helt ok söta.

Nu har jag ägnat ett par timmar åt en liten hemlighet. Den ska förvaras i ett påskägg och hittas imorgon, så då kan jag berätta.

Övrigt att berätta är att jag än en gång, mycket tydligt, sett antiloper på Öland. Övrigt resesällskap hävdar att det var hjortar, men jag är säker på min sak.


Lista över likheter mellan Öland och Afrika:

Det finns antiloper

Det finns låga träd

Det fullkomligt kryllar av får

Allvaret är skrämmande likt savannen

Det finns många små butiker som ägs av ovanligt glada människor

Det är gott om turister som köper många souvenirer från ovanstående

Det finns fågelarter ingen jävel någonsin skådat förr

Man kommer alltid tillbaka med en ny krydda


Glad Påsk!

Idag bestämde sig halva Kalmar för att påsk-äta på Kullzénska, iallafall kändes det så när man stod i diskrummet.
När jag kom hem var det strålande påsk-sol, och Zigge kände sig lite påsk-fin och posade så fint när jag skulle fota påsk-blommor i påsk-trädgården. Anledningen till alla naturbilder på påsk-bloggen nuförtiden är att jag fullkomligt älskar påsk-vårsolen! Det blir så fint påsk-ljus.
En bild säger mer än tusen ord

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar, mest för att när jag öppnar bloggen blir det helt tomt uppe i hjärnkontoret, jag kommer inte på något vettigt att skriva.
Nu är jag lite trött på mina bilder på sneda tallar och knoppande buskar. De är inte ens speciellt bra! Tråkiga.
Jag vill fota människor, bilder med lite mer action.

Bilder från dansen i Folkets Park

När man inte hade lust med vals så...


Bugg


"Neej då, det är lugnt"


Jag, Sofia, Olof och Nico


Mohammed och hans glada flickorFoto: Florenta

Sms-konversation

HAHAHA!

Sandra har ett missat samtal, och smsar nummret:

Sandra
Vem?

Okänd
Posten

Sandra Tror att någon skojar med henne
Jaha vad trevligt :)

Posten
Ja, och det blir trevligare om du hör av dig så du får ditt paket.
Hälsn. Posten


Det visade sig att Sandras pappa faktiskt hade ett outhämtat paket. Hysteriskt roligt när vi upptäckte att Sandra språkat med Posten!
Men sen när ringer posten om glömda paket från privatmobiler?


Hallonpaj i solskenEftersom jag fortfarande är förkyld så tränade jag inte idag. Istället gjorde jag och Sofia hallonpaj och tittade på Mamma Mia! med sing-a-long.

Tanzania, del 7Iakttagen...
Trädklättrande lejon
Elefantpuss! ♥


Jag kan inte fatta att just den bilden då leopardjäveln gäspade skulle bli suddig. Jag dog.
Jag menar, hur ofta får man chansen att fota en gäspande leopard?!

Några meningar

Plugg-plugg-pluggeli-plugg... Biologi och nervsystemet. Prov imorgon.

Sedan - Grey's Anatomy. Och Off the map. Med pluggeli-plugg i pauserna. Man måste ju få unna sig mitt bland alla nervceller och ryggmärgar.

Oh, just det! Igår hade niorna dans i Folkets Park! Bugg, vals och foxtrott. Svettiga händer och klumpiga fötter. Jag och Nico dansade oss till semi-final i bugg. Det var kul.

Dagarna i bilder

Först - akrobatik!
Jag och Nellie klarade en massa saker här på gräsmattan som vi (läs: jag) inte kunnat tidigare! Bland annat den här nedan, flip över ryggen och hoppa upp på axlarna. Synd att jag inte har foto på dom andra, jag var så jävla stolt! Det får bli en annan gång.

Första steget


Full koncentration


Lite stadigare...Igår åkte jag in till stan med Marta och Sofia för att hitta något att ha på mig på dansen ikväll. Till slut hamnade vi på Kullzénska med varsin Jumbo respektive Drottningpaj (jag var den onyttiga i sällskapet)

Jag och Sofia spanar på männsikor, mest fotbollsfantaster som vrålar KFF-hejarramsor
(Foto: Marta)När vi cyklade hem var det strålande vårsol, så jag kunde inte hålla tassarna borta från kameran.
Just nu...

... sitter jag och äter en chokladboll och dricker cola ur glasflaska. Det är min tröst, för på datorskärmen framför mig har jag mitt fysikarbete som jag hatar av hela mitt hjärta. Brevid ligger kriterierna från Skolverket för de olika betygen. Just nu anser jag att Skolverket kan gå och dö, för att de förpestar mitt liv denna fredagskväll. De skriver obegripliga kriterier, och det har tagit mig hela kvällen (började vid sex) att få fram material till en punkt! EN!
Ja, jag klagar. Jag vet. Men jag kan inte förstå vad jag ska ha för nytta av kunskapen om hur jävla stort universum är, och hur dess uppbyggnad format människors fucking världsbild.

Grr...

Nu har jag och Björn precis haft en djup diskussion om livet och världsalltets existens, så nu ska han bara visa nån rolig bil på nån anka, sen ska jag träffa John Blund.

Efter regn kommer solsken


Lite skräp

Det har blåst ner lite kvistar i grannens trädgård.


"Fota-Zigge-humör"


Tanzania, del 6

Blir inte så många bilder den här gången, Björn spelar WoW och blir sur om jag tar upp för mycket bredband, så jag kan inte ladda upp fler.


Den här katten, Caracal Cat, var så ovanlig att guiden bara hade sett den två gånger på fjorton år.
Han var helt överlycklig efteråt.Preliminärt antagen

Mihihi, jag kom in på mitt förstahandsval, Estet-Teater!!!


Idag var jag med mamma och pappa på sjukhuset och hälsade på Britt. Hon verkade må relativt bra, och ska få komma hem snart. Sedan åkte vi en sväng på Hansa, och nu ska jag skriva fysikarbete.

Toodels...

April, April

Skrevs igår
Idag är det första April, men jag har ännu inte blivit lurad. Jag trodde att jag blev det imorse, när jag fick ett sms från Tilda där hon frågade om jag skulle på Estet-workshopen ikväll. Sedan visade det sig att hon faktiskt trodde att det var ikväll, eftersom hennes workshop hade varit den första April förra året.

Ja, idag är det den andra April, och jag blev inte lurad igår. Idag har jag jobbat på cafét, och det var faktiskt ovanligt roligt. Det var bara jag och en till som var ordinarie personal, alla andra var "inbytta", men det var jättebra, för då kunde jag prata med Emelie G om estetprogrammet på Jenny lite mer.

Appropå Estet, nästa vecka är det Öppet Hus på alla gymnasieskolor, och på tisdag ska jag dit och informeras ännu mer om programmet. Sedan, den 19 April är det Estet-workshop (den som nämns ovan). Då ska alla som valt ES-Teater träffas och göra övningar och lekar och så. Sedan ska man var för sig göra en intervju. Jag är lite smånervös, men jag längtar SJUKT mycket! Det ska bli jättekul!

I torsdags och fredags hade jag mini-prao hos Nellie, bara för att jag ville och jag var ledig. Det är alltid lika kul, och jag tror att hon uppskattar det lite också.

Nu ska jag gå och leta upp mina inloggningsuppgifter till Dexter.

RSS 2.0