Teaterfestival!

Igår kväll gled Gotlandsfärgan med Kombo på in i Oskarshamn. Det var blandade känslor.
Jag var trött, eftersom det har varit sådär med sömn under hela helgen. Natti vid tre, godmorgon vid halv åtta, ungefär.
Jag var ledsen, eftersom helgen var tvugen att vara slut, att man behövde lämna Visby, och eftersom vi saknade en stark tillgång i gruppen.
Jag var glad, eftersom helgen hade varit så rolig, och föreställningen hade gått så bra.
Jag var pigg, eftersom jag skuttade runt och kramade alla när vi skulle skiljas åt.


I Visby:
Fanns en botanisk trädgård. Den var fin. Den gick vi till när vi hade en stund över.I Visby:
Fanns en gräsplätt. Den var fin. Där hade vi högläsning innan det var dags för avfärd.


Runt Gotland:
Finns det vatten. Det var fint. Man ser Gotlandsfärgan i vänsterkanten.


I muren:
Fanns det ett fönster. Det var fint. Där kunde man sitta och blicka ut över föregående bild.


På cafét:
Fanns det saffranspannkaka. Den var fin. Man åt den med salmbärssylt, frukt och grädde.


På gatan:
Fanns det en fisk. Den var ful. Hur kan man tappa en fisk utan att märka det?!
För övrigt var det teater. Teater, teater, teater. Workshops. Föreställningar. Lekar. Umgås. Seminarie. Rundvandring. Teater. Det var fint.

Eldpoi!

Jag kände att jag behövde göra ett helt eget inlägg om det! Jag är helt faschinerad, och jag önskar så att jag kommer att bli lika duktig, men det ser mörkt ut.
Iallafall, det var två personer som eldade. Först hade killen en såndär stav, som det brinner i båda endarna på (jag vet inte vad det heter) som han liksom.. drillade med. Tjejen hade som "klor" som brann, som hon dansade och gjorde mönster med (vet verkligen inte vad det heter).
Sedan poiade de. De var himla duktiga, och jag blev alldeles avundsjuk...
Finalen var en.. ur ska jag förklara... som en jättejättepoi. Den var stor, och det flög gnistor från den, men de slockande innan nåt hann börja brinna. Den var verkligen jättecool, och CJ tog nod till sig och gjorde något han aldrig gjort innan. Han tog två jättejättepoi, och poiade med dem. Det var inte lite häftigt. Självklart har jag fotat allting!

 

 
Åh, kärlek och avundsjuka.. Grr...

Vikingabröllop

Vi befinner oss på Ale Vikingagård. Året är 1010. Framför oss står den store jägaren Jan-Olof redo att äkta den sköna Eva. Stämmningen är på topp. Gästerna, främst familj och vänner, men även byborna, har färdats långväga för denna högtidliga tillställning. En gäst har färdats enda från Blåmännens land, och med sig i bröllopsgåva har han en doftande böna, som används till att göra en mörk, rykande het dryck med uppiggande effekt. Jag talar givetvis om "kaffe".
Efter cermonin skålas det i mjöd och annan alkoholiserande dryck. Festen kan börja, och det serveras mängder av olika sorters djur, infångade av Jägar-Janne och hans fagra mö, Eva. Det hörs underbar musik från de glada spelmännen, som bjuder oss på en samling folkvisor. Sedan följer givetvis underhållning, och plats på fältet tar en modig ung man, och hans kvinna. De visar upp en enastående eldshow, och publiken är stum av häpnad!
När nattens mörker slutit sig om Ale Vikingagård är det dags för gästerna att bege sig mot hemtrakter. Kraschning i buskarna undanbedes vänligt av brudparet.
Ja, det var en liten kort beskrivning över vad jag har gjort i helgen!
Vi kom hem i går kväll, men efter att ha laddat över alla 427 bilder i datorn, och kollat igenom dem så var jag för trött för att göra ett inlägg.

Sommarnatt

Sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret, aha
Sommarnatt, ger en skön highway feelin.
Sommarnatt, när jag glider fram på gatan, aha
Sommarnatt i min jättemaskin.

Den låten sjöng och spelade jag och tjejerna på skolavslutningen. Eller ja, de sjöng, för jag hade tappat rösten efter ett långt vattenkrig med Mohammed på Ljungnäs dagen innan...
Men sommarnatt har det inte riktig varit än, men...

...Idag har varit en riktig sommardag!
Jag blev så ledsen när jag vaknade och regnet smattrade utanför, men framåt lunch var det rena Mallis ute!
Sedan åkte jag in till stan i den 22-gradiga värmen. Där träffade jag Nellie, och vi snackade Norrland, planering och annat. Det kändes verkligen som sommarlov!
När jag kom hem så kunde jag ju förstås inte motså att ta en liten sommarbild eller fyra.

 
 


Inatt regnade det jättemycket, så när jag skulle cykla in till stan var det en jätteöversvämmning på cykelvägen, så jag fick ta en omväg. Tur att det var varmt iallafall.
Samma sak när jag skulle hem, fast då glömde jag att det var översvämmning, så jag begav mig ut på ett mindre äventyr och svängde till vänster. Efter ett tags cyklande på en evighetsväg om jag tillslut fram. Tur att man tränar på Friskis, för det var nämligen Friskisvägen jag kom ut på. Trevligt. Då hittade jag hem.¨

Nu ska alla batterier laddas, alla minneskort tömmas och alla kameraväskor förberedas, för imorgon bär det av till Kungälv, och vikingabröllop. Jag ber till Vädergudarna om ett bra väder.


Den ovanliga vardagen

Idag har varit en helt vanlig dag i en vanlig svensk tjejs liv. Skola, kompisar, träna, äta, läxor, datorn, sova.
Så kan vi ju inte ha det. Därför ska jag nu berätta något ovanligt eller speciellt som hände under varje del. För det händer faktist små saker hela tiden, det är bara det att vi glömmer bort att se.

Skola
Vi tittade på en mobbingfilm. Mobbaren kallades "Ball-Kalle" vilket jag tyckte var jättefånigt.
Sedan gick vi ut och spelade brännboll på idrotten. Jag är verkligen våldsamt dålig på brännboll, men
man blev glad när man kom ut till ängen och såg att den var alldeles gul av vårblommor! Solen sken, och mitt lag förlorade med 30-67 poäng.

Kompisar
Jag och Sofia åkte hem till mig och satt i solen på altanen och frossade i godis. Har ni tänkt på att det gör lite ont
bakom käken när man äter något som är jättejättesurt? Det fick jag erfara, då jag av misstag stoppade in typ 20 cm surt, färgglatt band i munnen.
Mysigt var det iallafall.

Träna
Det passet vi var på idag har vi inte varit på så ofta, så det var roligt med lite nytt. Innan var vi så glada, eftersom man kunde cykla dit i kortbyxor, och efteråt var vi så glada eftersom vi kunde cykla hem i kortbyxor, utan att frysa ihjäl.

Äta
Dagens rätt var pytt-i-panna med lite för mycket rotfrukter. Men det var gott ändå.
Efter maten satt hela familjen kvar och diskuterade allt från skolan till alkoholförgiftning.
Det var mysigt, och ovanligt. Alltså, inte alkoholförgiftning. Det är ovanligt. Men inte mysigt.
Det som var mysigt och ovanligt var att hela familjen satt tillsammans och språkade..

Läxor
Jag har en matteläxa som egentligen borde vara klar tills, ja, helst imorn, men senast tisdag. Jag borde göra den nu. Men det tänker jag inte. För jag är trött. Vilket faktiskt inte är något ovanligt, så jag måste komma på något nytt... Eh.. Jo! Idag var vår ordinarie mattelärare på kurs, så vi hade en annan. Hon är jättebra, och hon förklarar väldigt..speciellt. Som till exempel idag: "Så fort ni ser ett minustecken framför en parentes, så SKRIIIK!!! Då missar ni inte att ändra det som ska ändras".
För er som undrar, ja, hon skrek.

Sova
Det som jag borde ta och ägna mig åt nu.
Jag går och lägger mig i ett välstädat rum, vilket är extremt ovanligt, så därför får det vara med på listan.
Sedan drar det ju inte ner mysighetspoängen att jag har nya lakan, ny sovtröja, nyduschad, och gammal katt.


För att göra ett...Vänta! Jag har glömt något eller hur? Ah, just det, hur kunde jag? Datorn såklart!

Datorn
Jag hade mycket, mycket tråkigt för cirka 47 minuter sedan, så jag bestämde mig för att leka lite i Photoshop.
Det blev ett träd, typ. En annan raritet är att jag håller på att lyssna sönder Your Song av Elton John.
Visste ni föresten att Elton John egenligen heter Reginald Dwight? Nej, inte jag heller... Wikipedia är bra till mycket...


Sådärja, nu återgår vi till det jag var på väg att säga.
För att göra ett långt inlägg längre tycker vi väl att vi drar till med mitt träd. Varning, jag har inte alla hästar hemma, och jag hade tråkigt...
Har ni förresten märkt att jag talar om mig själv som "vi" ..?Pictionary

En liten fotorunda i trädgården för att få något vettigt att tänka på.
Första bilden är dock från igår, när jag och Tilda bestämde oss för att störa Canadagässens frid. Okej, mest jag.. Men de verkade hur lugna som helst, så jag tror inte att vi har skadat deras sinne allt för mycket.
Och jag hade faktiskt telet på. Jag är inte så nära som det ser ut...
 


Ganska tråkiga bilder, eller hur?
Jaja, jag hade inget vettigare för mig, och nu bär det av till Tullen!

Hihihi...

Hihihi... Jag känner mig lika busig varje gång, även om det inte är fel att sitta vid datorn i skolan.

I eftermiddag ska DISA-gruppen äta på Zorbas. Gratis! Eller, ja inte gratis, men det är skolan som betalar. Hihihi...
Så det blir nog bara ett litet fattigt knäckebröd till lunch idag. Man måste ju spara sig till alla läckerheter på Zorbas! Mmm...

Nu måste jag renskriva min engelskauppgift!

Jag har förresten ett jättespännande tema i Samhälle just nu! Det handlar om etik & moral, och hur vi är mot varandra. Det ska bli intressant.

Lustigt att man endast skriver om skola när man är i skolan..

Blommor, dödskallar och paranoida gubbar

Idag har jag varit ledig! Det är mycket skönt med långledigt. Vi har varit lediga från skolan i fem dagar nu! Och morgondagen börjar med sovmorgon.

Dagen började med att jag lämnade av farmor på tåget. Hon ville inte ta bussen in till stan själv, så jag följde med och guidade henne. Sedan stannade jag inne i stan, där jag mötte Sofia. Medans jag väntade på henne gick jag in på Akademibokhandeln och kikade på några teaterböcker. Jag hittade inget jätteintressant, men poängen här är att gubben som jobbade där glodde på mig som om jag skulle sno något. Han följde liksom efter mig med sina falkögon. Det var rätt obehagligt faktiskt. När jag skulle ta upp mobilen ur väskan ställde jag mig jättenära honom, väl synlig, så att han skulle se att jag inte stoppade ner något i väskan. Dum, paranoid gubbe...

Iallafall, på stan köpte jag ett par jeansshorts, ett linne med knut i ryggen och blommor och dödskallar på (jag älskar kontrasten) och en svart.. sak... som man ska ha under linnet.
Så nu står jag mig ett tag. Några skor blev det däremot inte. Jag gillar inte att köpa skor. Jag kan inte köpa skor. Jag vet inte hur man gör...
Hmpf, nu blir jag gnällig. Bästa botemedlet mot gnällighet; fototidning.

Auf Wiedersehen!

Vad ser du?

Vad ser du? En önskan om att våga vara sig själv och sticka ut?
En bakterie bland vita blodkroppar?Resultat av en slö söndag då det inte finns mycket att göra..

Konfirmation!

Nu är jag äntligen konfirmerad! Det är ganska skönt att det är över, men det kommer samtidigt att bli ganska ovant att vara kunna göra vad man vill på tisdagar. I lördags klockan 11 konfirmerades jag och 16 andra nervösa ungdomar. Birgittakyrkan var full med alla sorters fastrar och mostrar, övrig släkt och vänner.
Pjäsen gick väl OK. Min bibeltext däremot funkade inte. Jag var jättenervös innan jag skulle prata, och jag ångrade att jag valt en så lång text som jag gjort.

Samla inte dina skatter här på jorden, utan samla dem i Himlen istället.
Ty där dina skatter är, där kommer också ditt hjärta att vara.

(Inte så lång egentligen. Kändes lång då)

Där skatter menas med vänskap, kärlek, vänlighet och annat.. sånt.
Efteråt var det fest här hemma. En massa släkt var här, och det var jättemysigt. Först åt vi sjutton kilo mat, plus tårta. Dagen slutade i att vi satt och pratade gamla minnen. Det var jätteroligt att höra allt mina släktingar gjorde när de var små. Någon har bland annat klippt av en annan halva håret en gång i två-årsåldern, och nån har badat fotbad i toan runt samma ålder. Duktigt..!
Jag fick också jättemycket fina presenter. Tack så mycket!
Jag fick en filmkamera (♥), armband, halsband, pengar, en "i-ording-hållare" som jag kallar det. Det är en ask som man ska ha kort i. Bra, för just nu ligger alla och skramlar i fickan.

Japp, nu ska allt och alla dokumenteras med den här skönheten:Nu ska jag gå och lusläsa instruktionsboken!

Tschuβ! Mitt dopljus.


 De vackra rosorna jag fick av farmor, Eva och Linda.

Ädel springare = cykel

Jag hann! Det blev lite stressigt idag, men jag hann med att städa mitt rum innan släkten kom. Jag had ehelt missat att de skulle komma idag, eftersom det har varit väldigt många olika bud på om de skulle komma idag eller imorn, och det senaste jag hörde var att de skulle komma imorn. Men tydligen inte.

Nu har iallafall alla landat här hemma. Senaste dan har jag spenderat hos Nellie, och vi har bland annat pluggat på mitt samhällsprov med hjälp av charader. Mycket effektiv studieteknik faktiskt. Sedan gick vi på bio, Iron Man 2.
Det var riktigt mysigt att åka Ädel Springare ända till Rinkabyholm efter den.
Vi har även varit djävulskt duktiga och kört två corepass! Man ska ju bli akrobat, och då gäller det att ha magmuskler hårda som en betongvägg... Typ..

Nu känner jag att Tv'n lockar, och så även släkten.

Imorgon konfirmeras jag! Klockan 11.00 i Birgittakyrkan. Jag kan nämna att jag inte känner mig riktigt säker på när jag ska säga mina repliker. Vi har ju nämligen en liten teater som redovisning istället för förhör, som på den gamla goda tiden. Det säger man ju inte nej till...


Skosnören, "genrep" och tre svettberg

Idag har jag varit med om ett mindre äventyr. Okej, ett väldigt litet, obetydligt och nästan patetiskt äventyr, men ändå. Jo, det var så att jag och Vickan skulle bege oss in till stan på våra cyklar, för att försöka hitta en liten fluffig kjol eller två till konfirmationen. Och mitt när vi kämpar oss fram i en envis motvind, så fastnar mitt skosnöre i kedjan. Det tar tvärstopp, och jag kommer ingenstans. Jag rycker och drar och drar, men den vill ingenstans. Efter lite lirkande lyckas jag ta av mig skon, men inte släpper snöret för det. Jag övervägde att gå och plinga på på något av husen brevid och fråga efter en sax, men min feghet tog överhand. När det kom en gentleman på cykel förbipasserande, stannade jag honom och undrade om han inte möjligtvis hade en sax eller något annat vasst på sig, jag hade nämligen fastnat med skosnöret i kedjan. Han tittade lustigt på mig, skrattade lite.

Man: Nähe, det ha' jag ente flicker, men fråga han i huset dä'. Det rö'a. Han bygger om ha' ja' hört.

Jag (i tankarna): Och vad hjälper det mig att han bygger om?

Man: Jo, han kanske ha' någe vääktyg eller nått å hjälpa te me.

Jag: Jo, jag ska göra det då. Tack så mycket! (Firar av ett bländvitt, och mycket charmerande leende)


Det gjorde jag inte. Jag bestämde mig för att dra lite mer i snöret, och tillslut gick det. Så, oljig men glad gick vi sedan och gjorde en del fynd.


Idag måste jag missa typ halva teaterlektionen IGEN! Allt för den satans konfan. Nej, jag bara skojar. Nästan. Det har faktiskt varit rätt kul. Och idag har vi "genrep" inför lördag. Gissa vem som inte har läst på sin bibeltext? Jag hoppas jag kommer ihåg den ändå...


Övrigt att berätta är att jag i måndags hade ett sådant skrattanfall att jag nästan dog. Det var faktiskt på DISA.
Jag berättade om en tjej som gick i min klass när vi var små. Hon hette Therese Wetterberg.
Sandra hörde fel och tyckte jag pratade om Tre Svettberg. Detta fann jag hysteriskt roligt, och jag kan fortfarande få efterskalv av skratt...
Ah, hihihi....

Bilder

Jag måste ju bjuda på en bild eller fem.

 Lagerhaus är min bästa vän


 Åh, du saliga sockerhalt


 Denna lille gynnaren flög runt och störde oss


  ...


  Ja, jag erkänner.. Jag hade inget vettigare att göra...


En hel del

Nu har det hänt en hel del sedan jag bloggade sist, och då var det bara tre dar sen! Käre tid, mitt liv springer iväg och jag hinner inte med.

I lördags var jag på Martas födelsedagsfest. Inte så mycket att säga där. Vi hade mycket roligt, och de där kakorna var inte att leka med, Marta och Sofia! Sedan gjorde vi en del videos, men de ska nog förbli opublicerade. Jag vill behålla min värdighet...

Igår åkte jag först in till stan och tog några foton med M. Hon gjorde ett projekt i skolan, och behövde folk som ställde upp på bild. Efter det gick jag på stan själv i vad som kändes som en halv evighet. Det var det också, hela två timmar och en KVART, eftersom jag inte orkade åka hem.
Sedan åkte jag till Nellie och gjorde lite skolarbete. Det blev en hel intervju och en början till ett repotage, alltså svenskauppgift. Jag hoppas som fan att repotaget blir bra, men jag är tveksam. Min hjärncell lyckas inte krysta fram något bra att komma med...

Idag har vi haft sista DISA-passet. Det var mycket trevligt. Att det är slut alltså.. Det började gå lite över styr när man skulle "föra ner sin negativa tanke från hjärnan till lungorna, och sedan blåsa ut den" i en jävla ballong, som man sedan skulle smälla.

Sedan kom jag till min förtvivlan på att vi har VG-MVG-prov i samhälle på onsdag. Jag har inte läst samhälle på år och dar, och boken är i skolan. Det är inte bra. Så morgondagen ska ägnas åt: Kjolköp, plugg, konfaträning, teater och mer plugg. Kjolköpet är tyvärr lika obligatoriskt som allt annat. Jag har nämligen inget att ha på mig när jag konfirmeras, och tiden börjar rinna ut. Det suger.

Nu väntar duschen på mig.

Adjö...


Slå mig gul och blå + knep och knåp

Hihihi. Vad roligt det ska bli på lördag. Imorgon fyller Marta år, och på lördag vankas det barnkalas! Jag blev precis klar med inslagningen av paketen, och det ska bli väldigt spännande att se vad hon tycker!

Slå mig gul och blå
Jag, Sofia och Mimmi var på teater idag. Det var en pjäs av elever från en folkhögskola, och den handlade om mobbing, rasism och annat smarrigt...
Jag orkar inte riktigt skriva allt om den, så vi får nöja oss med några stödord:

  • Bra tema/handling
  • Snygga scenövergångar
  • Bra skådespelare
  • Metafiktion förekom!
  • Aha-upplevelser
  • Stagefight är alltid bra!
  • Reaktionen på slag hade jag gjort annorlunda...
  • Bra, provocerande musik
  • Skådespelarna sprang runt bland publiken innan föreställningen började - inte bra, enligt mig
  • Snyggt ljus (blått/blinkande)

Plus en del annat bra och mindre bra. Den var iallafall mycket bra, med undantag för att den ibland blev lite seg.
Det var en trevlig stund iallafall, och jag har alltid lika roligt åt (med) Bengt, min konfapräst! Det var han som tipsade mig och den.

Nu ska jag gå och ta ett snack med kudden. Jag vill fånga in en orolig katt och ha i sängen! Han blev orolig när jag kollade på Nellies kattfilmer, och han hörde ljudet av främmande varelse i hans borg.Nummer ett, nummer två

Idag har jag gjort två saker jag aldrig gjort förut. Det var intressant, och båda resulterade i bättre självkänsla, eller liknande...
Den första saken jag gjorde var att springa/jogga nästan en hel orienteringsrunda. Jag och Sofia brukar alltid gå, men den här gången bestämde vi oss för att kämpa lite mer. Det var ett smart drag. Vi kände oss duktigare, och allt gick mycket fortare. Sedan var det ju inte fel med ett litet träningspass, och jag upptäckte att det kanske inte är så hemskt att springa iallafall. Ska detta bli en rutin? Anna Hansson, ute på joggingrunda? Detta är ett fenomen världen aldrig trott skulle vara möjlig. Vi får se vad framtiden har för överraskingar..

Den andra saken var att jag för första gången åt aioli och bröd, cyklandes. Det gick bättre än vad jag hade väntat mig. Jag höll aioli-burken i vänsterhanden, samtidigt som jag höll styret med lillfingret. Sedan hade jag brödbiten i hgerhanden. Sedan cyklade jag en del på kullersten också, så det blev lite vingligt. När jag kom ut på Ängöleden släppte jag styret helt, och hade burken i vänster och brödet i höger. Det gick mycket bättre.

Nu sker två saker som jag har gjort många gånger.
Första är att mina tår har varit så kalla att de bränner när jag kommer inomhus. Det sker JÄMT.
Det andra är att jag ska äta en djupfryst chokladboll, kolla på Greys Anatomy och sedan True Blood. Onsdagar är mina ända tv-kvällar. Annars kollar jag nästan aldrig på TV.

Svart, vitt, randigt och turkost

Det första banbrytande som hänt idag är att jag var hos tandläkaren. Människan i flätor gav mig någon flourhinna eller vad det var, och den smakade som den där rosa krokodiltandkrämen man hade när man var liten, ni vet! Ah, nostalgi...
Det andra banbrytande som hänt idag är att jag var på stan, vilket tyvärr klassas som banbrytande. Jag är på stan för sällan. Iallafall, idag köpte vi presenter till Marta, som fyller år på fredag. Det blev en del finfint, men jag kan inte avslöja vad förrän på lördag.
Det tredje banbrytande som kommer att hända idag är att konfirmationen börjar senare (eftersom de två grupperna övar i omgångar) vilket resulterar i att jag kommer komma jättesent till teatern! Vi som skulle ha teaterteori idag. Jag läste igenom pappret i väntrummet idag, och det verkade jätteintressant! Det var en jämförelse av två regissörer, Martha Vestin och Charles Maurowitz (stavning?) och deras olika och lika sätt att arbeta.

Nu ska jag gå och göra mig klar för livet, tänkte jag säga.'


Övrigt att berätta är att svart, vitt, randigt och turkost är färgerna på de utomordentligt snygga presentpapper jag inhandlade på Lagerhaus idag.

Holsbybrunn!

Igår eftermiddag kom jag hem från Konfalägret i Holsybrunn, utanför Vetlanda. Innan hade alla som var där förra året (assistenterna) berättat hur kul allt var, och att allt hade varit perfekt. Så när det var dags för avfärd var jag lite rädd att jag hade för höga förväntningar. Men det hade jag inte, och det var jätteroligt. Vi hade fullt upp typ hela tiden, bland annat:


  The Giant Swing
En jättegunga som innebar att man blev fastspänd i en sele, kopplad till ett långt snöre, upphissad 15 meter upp i luften, i en talltopp. Väl där uppe ska man dra i ett litet gult snöre, och när du gör det lossnar något, och du svingas hejdlöst fram och tillbaka. Detta var hysteriskt roligt! Första gången jag skulle åka fastnade tyvärr mitt gula snöre, så jag hängde där uppe, 15 meter upp, så de fick hissa ner mig "manuellt". Det var lite nervöst att åka upp igen efter det.. Sedan så var jag ju såklart tvungen att sjunga medans jag gungade. Jag valde I belive I can fly...


 Fotografering - För min del


 Kortspel, godisätande
Jag ska aldrig mer äta dom där jävla kolorna i hela mitt liv. Vi roade oss på kvällarna med Bubblan, Finns i sjön, Dam och Fruktpoker (vi använde clementinklyftor i brist på marker)


 Swedish Breakfeast!


 Vandring upp till Sunrise Hill
Sista dagen vandrade vi upp till ett berg som heter Sunrise Hill. Det var en fantastiskt utsikt, vädret var jättefint, och man kunde höra vårfåglarna kvittra. Det var underbart.


 Hela gänget!
Alla konfirmander, assistenter och ledare, innan avresa.


 A-team!
Alla ledarna från USA/Canada som tillhörde Adventure-team. Det var de som hade fixaalla aktiviteter, och som "tog hand om oss"
Fr. v. Eric(Give me your camera!) Chase aka Cheese, Hannah, Anna, Trista, Megan, Dave.
Anna var min grupps huvudledare. Hon var från Canada, och var jättegullig! Och så hade hon ett snyggt namn också! Övrigt att nämna är att det fanns åtta stycken Anna/Hanna. Snacka om förväxlingar...


 En fin bild på Sofia & Max

 Tussilago
Alla tussilago i hela Småland verkade finnas utanför Vetlanda. Grodyngel
Detta är vad jag möttes av när jag skänkte vattendraget brevid pavilljongen (haha, roligt ord; PAVILLJONG!) en blick.
Och när vi ändå är i farten att ladda upp bilder kan jag ju passa på att lägga upp en svingammal bild. De sammanfattande ord om lägret jag inte orkar skriva är iallafall positiva.. Looking through the window. Everything is backwards out there.

 

Nu ska jag sussa, tror jag. Har beställt biljetterna till Gotland nu. Det skulle egentligen ha gjort senast 1 maj, men det glömde jag totalt bort (DÅLIGT SAMVETE!) Förhoppningsvis går det bra ändå, även om det inte fanns ekonomiplats på hemresan...

Natti...


RSS 2.0