3:e, 4:e och 5:e

Nu har det varit lite fattigt på bloggfronten, men det är så det kan bli ibland. Nu är jag iallafall back on track.
I helgen har det varit fullt upp, och här kommer en liten sammanfattning.

3:e December - Julafton!
Jag åkte hem till henne vars lilllasyster/elev/praktikant/assistent jag är, för en tidig julafton. Det var jättemysigt! I brist på Kalle Anka såg vi på Astrid Lindgrens Jul. Massa minnen från min ungdom dök upp. Sedan öppnade vi julklappar och åt julmat. Va? Lite tidiga? Nej då.
Tack för den fina julaftonen och alla presenter, Nellie och Charlie!

4:e December - Dansuppvisning och Pipes of Scotland
På lördagen åkte jag och tittade på Julshowen för Dansinstitutet. Sofia och Tilda var med och dansade, och ni var skitbra!!! Seriöst, varför dansar inte jag? Varför slutade jag? Svar: Jag har kroppskontroll som en manet, och en smidighet som ett kylskåp. Iallafall så filmade er båda, men tyvärr blev det inga foton att lägga upp. Tråkigt ibland, att man bara har två händer...
På kvällen gick jag till Pipes of Scotland och Kalmar Kulturgala 2010. Det var en massa olika akter, vissa bättre än andra. Pengarna som samlades in gick direkt till Stadsmissionen. Jag gick för att kolla på Nellie som skulle spela teater. Hon var väldigt bra! Hon gjorde en monolog och så spelade hon och Ellen upp en bit ur en pjäs som Ellen och Lisen regisserar som projektarbete. Under monologen blev det helt tyst i vissa stunder. Otroligt.

5:e December
Ja må han leva, Ja Må Han Leva, JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRA DE ÅR!
Idag fyller pappa 30+.
Jag jobbade mellan 13.00 - 16.00. Det var jääättelugnt! Kändes nästan lite onödigt att åka in överhuvudtaget. Jag trivdes så bra i soffan där jag satt, kunde lika gärna ha stannat där. För att vara ännu mer negativ, kan jag berätta händelsen om te-muggen.
   Såhär var det.
Jag begav mig ut för at plocka in lite disk från borden. Jag plockar ihop disken från några brickor i brickvagnen, så att allt står på en bricka (man måste ju vara effektiv). Nyanställd och yngst med hästlängder som jag är, så ville jag göra ett bra jobb. Jag går med långa kliv mot mitt mål, diskrummet (engagemang, hello!)
Och.
Snubblar.
På en mattkantsjävel.

Jag lyckas rädda situationen genom att inta en ninjapose, och sedan balansera brickan och känna mig som Spiderman. Jag föll inte. Disken föll inte. Men.
En mugg välte. No big deal, eller? Som tidigare erfarenhet bevisat så är det alltid någonting i det man tappar. Teet rinner ut över min arm och ner på golvet. För att göra det hela mer jobbigt, så satt det ju såklart folk vid alla bord, så jag kunde inte ställa ifrån mig brickan någonstans. I ett rush av adrenalin håller jag brickan i enbart min svajiga vänsterhand, medan jag reser upp muggen med den högra. När jag samlat mig hör jag från höger sida, snett bakom: Haha, jävla fail..!
Som anställd kunde jag ju inte säga något tillbaka, men jag kunde ha gett honom en
mörk
Isande
Blick
Av
Hat.

Men det gjorde jag inte. Jag intar Bambi-face och går därifrån, med ett ansikte rött som Farbror Ketchup.
Sedan kan jag berätta att det var ganska förnedrande att gå tillbaka, med papper i högsta hugg, och torka upp det jag spillt ut, medan mansjäveln glor på mig, och han och hans kvinnliga sällskap fnissar där jag sitter på huk och baddar mattan.

Nu blev det ett låångt inlägg, och om ni gick in på popcorndoft.blogg.se, såg den milslånga texten och sedan bara skummade igenom den (busted!!!) , så vill jag rekomendera er att iallfall läsa från "Såhär var det" och neråt. Det är synd om mig där. Ni får gråta en skvätt.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja ha?! ^^

2010-12-09 @ 11:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0