Kranke, Syk, Bolesny

Ovan står ordet "sjuk" på tyska, norska och polska.
Jag är normal!

Detta har jag, dagen till ära, kollat upp i ordböcker på internet.
Anledningen till detta är att jag är sjuk. Inte i nån exotisk och dödlig sjukdom, som man av rubriken att döma skulle kunna tro, utan i en vanlig, hederlig, bonnförkylning.
Inte ens svininfluensa får man ha!

Nej, det är klart att jag inte vill det. Jag tycker inte om att ha missat saker i två dar ens.
Hur skulle jag då klara mig om jag hade typ neurocystosiosis som jag plockad upp från min semsterresa i Perus hemlighetsfulla regnskog. Har de regnskog i Peru?
Iallafall, de hade inte varit bra. Hur kom jag in på detta..?Jag känner för att resa.
Helst inte till Thailand, Vietnam, Tyskland, Italien, Egypten, Brasilien eller Karlshamn, för där har jag redan varit.
Okej, jag har absolut ingenting emot att åka till några av de länderna igen, men jag gillar att komma till nya ställen hela tiden. Ändå kan jag förstå folk som har ett favoritställe, och åker dit varje semester.

Ni fattar inte vilken tid det tog att skriva "semester" Min hjärna har slutat att fungera lite. Det blev lustiga ord som:
smesterme, smester, sesterm och så vidare...

Jag vill resa till nåt fjärran land och studera kulturen, invånarna och traditionerna.. Aeh, va fan, jag vill ta det lugnt och FOTA!!
Jag har haft en riktigt (eller kalmarit som man är; redigt) dålig fotoperiod just nu. Det är därför ni stackare får stå ut med samma gamla uttjatade bilder hela tiden. Men ni ska vara medvetna om att jag är medveten om detta.
Ordupprepning var det där, jaha..

Det är dags för mig att att sova. Det märks. Jag vet inte hur många ord i detta inlägg som jag har skrivit helt galet.
Men, är man galen så är man...

Natti NatzzZZZzzz...

+ "4"

Oj, jag glömde ju den regelbunda bilden i varje inlägg!
Hur kunde jag?!
Nu blir det två, för att kompensera.


     Zigge!

   Träkoja utan gränser

Smedbydagen och youtubepoi

Idag var det smedbydag. I smedby, som sagt. Personligen tyckte jag att det var lite  lustigt att de la det just denna helgen, för dels är det lönehelg, så folk vill gå på stan och shoppa upp allt det med hårt arbete tjänat ihop undermånaden, och så är det skördefest på öland också. Men, iallafall, det var en del folk där ändå.

Det var meningen att Kalmare Kulturskolas teatergrupp (vi!) skulle hs öppen lektion i stagefight iadg. Vi hade lektion, men inte fasen var det nån som kom och kollade. Vi skulle inte vara utomhus heller, så man kan ju förstå att folk inte hittade oss. Anledningen till att vi inte var ute var att det var utomhus.
Alltså, det är inte lika roligt att bli släpad i gräs och sluta med en stor gräsfläck där ryggen tidigare suttit. Och så var det så mycket småbarn, som kan tro att det var på riktigt. Så för att undvika blickar från småbarn så vart vi installerade på ett dagis. För där finns det ju inte så många barn som kan se oss...

Men ändå, vi hade lektion och det var jättebra för mig, för jag har blivit lite rostig på senaste tiden.
Som vanligt, var det jättekul. Jag blev släpad! Whiihuuue!!

Det var även andra uppträdanden på the Smedbyday. Barnkör sjöng, andra folk sjöng. De var jätteduktiga.
Några från nycirkusen var där och poiade. Jag är så avundsjuk på dem. De är jätteduktiga!
Jag satte mig vid datorn ikväll med tanken att jag skulle äntligen beställa ett par egna, men icke! De finns inte den sorten jag vill ha på internet! Sanslöst! Och jag har suttit här svinalänge, och inte hittat någe.
Eller vänta! Nu dök det upp en bild i min klena skalle att jag faktiskt såg en som verkade ganska bra! Nu återstår bara att leta upp den sidan också...

Sibel var där också. Fast hon poiade inte, hon sjöng.
Tyvärr stod jag inte i publiken och tittade, för jag hade viktigare saker för mig (!) Jag stod och såg på när två killar från teatern brottades i sumodräkter..  -.-
Men jag hörde henne, och såg också för den delen. Det var liksom inte så stort där i smedby.

Så jag havar en tuff sak att berätta! Jag har haft stagefight precis i rummet mittemot Sibels loge! Om jag glodde ut från glasdörren kunde jag se dörren med skylten: Reserverad lördag 12.00-18.00. Tufft va?!
Om ni vill ha autografer finns jag på Kalmarsundsskolan från 08.20 från och med måndag och veckan ut...


Sedan detta om youtubepoi. Jag blev så sugen på poi (har alltid vart det, men ändå..) så jag kollade igenom youtube i jakt efter typ "övningsvideos" Heter det så?? Men, ni fattar. Så satt jag här i mörkret i min ensamhet och kollade på videor om poi, vilka jag inte ens har än..
Jag ÄR normal!!


Kortkort och stagefight

Vilket alltså inte betyder att jag ska köra stagefight i kortkort.

Idag har jag klippt mig. Och slingat lite. Det blev rätt ok, men, som sagt, det är vääldigt kort. Så tekninsk sett ska jag köra stagefight imorn i kortkort - hår! Ha Ha Ha... Dåligt skämt.

Jag slutade skolan klockan två, och kvart i tre skulle jag till frisören. När jag kom hem satte jag mig vid datan och kollade när bussarna gick. Det stod att den enda som jag skulle kunns ta för att inte komma för sent gick klockan 13.25. Klockan var 13.21. Så när min hjärna fattat att jag var galet sen, så plockade jag ihop plånbok och.. ja, jag plockade ihop plånboken och sen bar det iväg på raska ben till busshållsplatsen. Då var ju såklart busshelvetet sent, så jag hade gått jäkligt snabbt i onödan. Men, iallafall..
Väl ombord på fordonet (bussen) träffade jag Dani och EB. Jag lyckades gå rakt förbi dem som om jag hade skygglappar för ögonen. Ni vet såna där som hästar har. Gnägg!
Men då jag fick ett harkelljud i örat vände jag mig om om utbrast: Ähe, egentligen utbrast jag inget särskilt mer än Hej! Jag såg er inte!

Det är kort, Mycket kortare än den långa rävsvansliknande man jag hade innan. Men jag antar att man helt enkelt får vänja sig.


Då angående detta med stagefight. Imorgon är det Smedbydagen. I Smedby. En teatergrupp från Kulturskolan ska vara där och ha öppen lektion i stagefight. Eftersom min grupp med det underbara namnet "Goingarna" också har haft stagefight så fick vi också vara med. Jag tror att det är fyra inkl. mig från min grupp som ska komma. Det ska bli jätteroligt! Jag är lite rostig bara, men jag hoppas att det går bra ändå, Jag vill bli släpad i håret!!
Käre tid, det är en mening man inte ser allt för ofta..

Nu ska jag gå och snacka med soffan. Det är så man kan säga om man skla gå till soffan va? Fast man säger nog oftare att man ska "sancka med kudden" när mans ka sova? Kag vet inte.. Men jag ska iallafall gå och ha en trevlig konversation med min skinnsoffa.

+ "3"

Jag måste ju passa på att länka tillbaks till min kära klasskamrat Ronja!
Hon har hjälpt mig många gånger då jag har pillat sönder en penna. Själva sönderdelningen av pennan har jag fixat själv, men hon har alltid ställt upp och lånat mig en ny!
Utan henne hade jag varit... pennlös.

Förkylningar och byggarbetare

Fast inte förkylda byggarbetare. Det är en hårfin skillnad ;)

Alla är förkylda nu. Först hela familjen, och så Marta också. Och jag börjar känna en liten smärta i halsen. Hoppas att jag bara inbillar mig. Eftersom Marta var kranke idag skulle jag och Sofia träna själva. Detta blev då inte av, utan vi bakade kladdkaka istället. Detta var mycket gott. Tyvärr så gott att jag åt som en häst, vilket resulterade i att jag mår illa. Som en häst.. Nae..


 Nu klämde vi te med en liten blombild mitt i texta'EB sa idag i skolan att det var asgott med jordnötssmör i allt om innehöll choklad, då tillexempel kladdkaka. Jag tyckte att det lät vidrigt i början, men nu har jag vant mig. Men jag skulle aldirg få för mig att prova ändå. Jordnötssmör ska man ha till snickerskakor. Snickerskakor hade jag varit sugen på nu om det inte hade varit så att jag mår så jävla illa.

Angående rubriken om byggarbetare så har vi ett gäng byggare på skolan nu. De bygger om i "hålen" som är lite varstans i skolan. Det är antagligen meningen att vi ska kunna sitta ute där. Av detta gäng är det två stycken som ser bra ut. För alla som ville veta det heter de Mattias och Jacob..
Vi språkar lite med dem. Eller iallafall Mattias, Jacob är för snygg för att snackas med.. Det är ingen som vågar. Hahaha, vad fjolliga vi är!

Imorgon ska jag vara med Sandra innan konfirmationen. Då kanske det kan bli lite finare här på blogga, eftersom Sandra är det som kan.

Nu ska jag gå och... äh, jag kommer inte på något, men det är iallafall slut på inlägg.

Klart slut!

Phy-Salis vad segt!!

Idag har jag varit på den första Gudstjänsten. I konfirmationen ingår det att man ska gå tio gånger på gudstjänst, och idag var första gången. Det var inte det som var segt, det var rätt roligt. Mycket nytt, såklart.

Jag måste städa mitt rum nu. Jag orkar inte! Det är segt.. Det liksom dödar humöret hela dagen när någon säger att man måste gå upp och städa sitt rum. Vissa tänker nog nu "men bara gör det, det är väl inte så jobbigt" och det tänker jag med! Men ändå sitter jag här vid datorn och rummet ser ut som jag vet inte vad.

Jag har börjat läsa "Låt den rätte komma in" nu. Den är lånad av Christer, och mutti har haft den innan mig, så jag behöver kanske inte lata mig det värsta med den. Med det är nog ingen fara. Det är en sån bok som man kan börja läsa och utan att man vet ordet av så har man läst typ fyra kapitel, utan att ha märkt det! Nästan..

Jag laddade ner Ice Age 3 åt Björn igår. Och istället för att roa mig med rumsstädning så satt jag och såg den nyss. Den är ganska söt faktiskt. Den lilla ekorren är min absoluta favorit, och det är jag nog inte ensam om.

Jag är jätteseg idag. Ber om ursäkt för ett väldigt tråkigt inlägg, men jag har helt enkelt skrivkramp. Det heter så va? Jag har inte fysisk kramp, utan bara kramp i fantasidelen av hjärnan. Och det gör inte ont. Vanlig kramp i fötterna eller i vaderna gör jävligt ont. Och så får man "efterskalv" också, alltså att man har ont även efter att krampen gått över. Däremot om man får kramp i en tå så typ viker den sig under tån brevid. Är jag ensam om detta??
Käre tid, här sitter jag och skriver om kramp!
Nu får jag ta och sluta innan det spårar ut helt.

Vi tar och lägger upp en normal bild i detta ack så sjuka inlägg.Det blev en matbild...

Svampskogen

Igår hade jag en trevlig filmkväll med Marta och Sofia. Vi började se en skräckfilm som hette Knock Knock, men den var så B och var bara löjlig, inte läskig, så den gav vi upp. Sen såg vi en lite söt film som hette Management med Jennifer Aniston.

Idag kände jag att jag inte bara skulle glo film hela dagen, så jag hängde med ut i skogen för att plocka svamp. Inte världens roligaste sysselsättning, men vi hittade en del. Vi kom hem med en korg full med trattkantareller, vilket resulterade i mycket, mycket goda toaster med gräddstuvade trattkantareller. Det är belöningen om gör att jag går ut i skogen en helg för att plocka svamp. Det finns nästan inget godare än gräddstuvad svamp på rostat bröd. Såklart var vi tvugna att släppa lite på tyglarna gällande dietmetodgrejen.

Jag skriver bara ett litet snabbinlägg i reklamen. Nu ska jag återvända till Americas funniest home videos och se stackars människor bli skadade av allt från leksaksflygplan till piñataslående ungar.

Här är en bild på skogens guld: Kantareller (man säger så, va?)

Teater, LCHF och smörpaket

Jag har ingen aning om varför jag skrev smörpaket.. Det har inte hänt något speciellt som innehöll smörpaket. Med det lät bra..
Igår var det teater. Det var roligt, som vanligt, vi gjorde lekar, som vanligt. Fast man kan ju kanske inte säga något om det än, det är ju ganska mycket "i början" ännu.

I onsdags fick jag reda på att vi skulle ha teaterfestival 7-8 november! Whiihuuu!! Hoppas det blir lika kul som förra gången. Då var jag galet hyper, och väldigt flummig. Den här gången ska jag ta med kameran, och den ska gå på högvarv. Fick också reda på att på torsdag om två veckor var det nån festgrej på Baronen, och där har de en tom affärslokal. Där ska vi ha lektion då. Det ska vara lite allmänt, så folk kan komma och titta och sånt. Det var 19-21, så det var ju precis lektionstiden för oss.  Antagligen ska vi köra improlekar. Det är min favorit av alla lekar. Och parkbänken förstås. Just nu är jag så hungrig att jag inte orkar förklara hur den går till..

Vecka 43 ska vi ha praktik i skolan. Alltså, vi ska inte praktisera i skolan, men vi har praktik. Man skulle ordna plats själv. Eftersom jag är lite trött på att vara på Kullzénska nu, så ringde jag till min förra teaterlärare, och nuvarande nycirkuslärare (det blir alltid en så himla lång beskrivning. Så för att göra det långa kort; Jag ringde till Annelie)
Så nu ska jag alltså vara med Annelie tre dagar vecka 43. Det ska bli mycket roligt. Undrar vad jag kan tänkas få göra.. Hämta kaffe? ;)

Nu ska jag frossa i vårrullar och sen ska jag till Marta och glo film med henne och Karlsson

Späck schema

Späck schema? Späckat schema? Speckpeck schema? Späckelischmäckeli schemeli? Jag tror att det heter späckat schema. När man har fullt upp om dagarna. Men späck är ju sånt där kött som valar har? Nu blev det krångligt..

Iallafall, nu sitter jag här med ett underbart 1 mm tjockt knäckebröd och skriver på bloggen. Har precis kommit hem från träningen. Egentligen kom jag hem för drygt en timma sen, men det känns som det var nyss..

Skolan var en vanlig skoldag. Som vanligt. Och inget ovanligt med det. Bara helt vanlig gå-i-skolan-dag. Där jag gick i skolan. Som vanligt. I skolan.

En i min klass går i teater Katastrof och dom gör en pjäs om asagudarna (typ Tor och Loke och dom..) fast det är lite "parodi" över det hela. Allstå det är lite roligt. De var väldigt kort om folk i gruppen, så hon undrade om jag ville vara med. Eftersom jag nu har ett väldigt späckigt schema så behövde jag fundera lite på om jag hann, även om jag ville. Och idag kom jag fram till att jag hann, även om jag behövde komma 20 min senare eftersom det är konfirmation innan. Det ska bli jätteroligt! Det är också mycket mer blandade åldrat än på Kulturskolan. Ett plus är också att om man bara skulle vara med i den här pjäsen så behövde man eventuellt inte betala någon medlemsavgift, eller bara halva. Inte för att det var dyrt alls, men ändå.

Konfirmationen börjar imorn! WEhiihu! Det ska bli mycket roligt. Undrar hur det ska bli? :D
Då har härmed alla mina aktiviteter börjat. Nu ska det bli en full redovisning av det späckigade schemat, vare sig ni vill eller inte.

Måndag: Träning Friskis 18.00-19.00
Tisdag: Konfirmation 17.00-19.00, Teater ca 19.20-21.00
Onsdag:
Nycirkus 18.30-20.00
Torsdag:
Teater 19.00-20.40
Fredag:
Ev. träning Friskis
Lördag: FRITT
Söndag: Kyrkan (för konf.) ev. träning

Och så läxor, plugg och mina älskade vänner också ;)'


Nu känner jag för att ladda upp lite bilder. Det kommer att hundra år, för det är så segt..
                            

Film, soffor och spindlar

Jag har gjort det igen. Eller, rättare sagt, jag har inte gjort det. Bloggat alltså. Shame on me. Igen.
Igår (luurdag) var dagen seg, förutom på kvällen. Inte lika seg som idag, men det kommer vi till senare. På kvällen havade vi gäster. Hitbjudna var Ulf, Marie, Sofia, Anna och Annas pojkvän Niklas. På dagen skulle Mutti och Vati åka och handla lite saker. Bland annat en maskinsågsak som man sågar "fina" saker med. Och godis. Fast godisplockningen lämnades åt mig. Det säger man ju inte nej till.
 Och rätt som det var där vi stod inne på Coop såg mitt falköga texten "1 för 59:- 2 för 99:-". Det är alltså filmer vi snackar om nu, inte blomkålhuvuden eller vad man skulle kunna tro..
I varje fall, jag knatade fram och började välja ut vad som behagades. Jag gör alltid det nuförtiden när jag inte laddar ner längre. Jag har en liten passion för djuupa filmer med tanke och sånt bakom.
Så jag valde: Jakten på lycka (The pursuit of happiness) som är baserad på en sann historia och handlar om en man och hans femårige son. Familjen har ont om pengar, och när mamman lämnar måste pappan klara att försörja sig och sin son själv. Det går inte så bra, de blir vräkta från lägenheten och måste sova bla. på tunnelbanor och en låst stationstoalett. I rollerna havar vi Will Smith som pappan och Jaden Smith som sonen. Det är lite kul att de är far & son i verkligheten också. Sen köpte jag Charlie Wilsons war. Det är tre kända duktiga skådespelare som har huvudrollerna. Tom Hanks, Julia Roberts och Philip Seymore Hoffman. Den såg jag i morse, och jag fattade ingenting. Men den har vunnit nån oscar, så den är väl bra i vissas ögon. Det var någonting om krig mellan Sovjetunionen och Afghantistan, och dom byggde "den största hemliga koperationen(??) genom tiderna" Och slutligen Nyckeln till frihet. Den ska också vara jättebra med typ 8 Oscarnomineringar, men jag kan inte säga nåt för jag har inte sett den än. Den verkade bra iallafall. Det stod på baksidan att det var "en vänskap så stark att den kunde krossa murar". Tyckte det lät fint..
Ska se om jag ska se den ikväll..

Iallafall, nu till rubriken: 1. Jag har glott galet mycket på film i helgen. 2. I en soffa. 3. Igårkväll, där jag satt som bäst med Anna, Sofia och Niklas och tittade på Jakten på lycka, såg jag i ögonvrån att något rörde sig på väggen 20 cm från mitt huvud. När jag vrider mig för att se vad som stör mig mitt i all Jakt på lycka får jag se den inte allt för vänliga källarspindeln August (Mutti&Vati har kört med det där jävla skämtet om August i typ 10 år nu) som sitter och glor på mig med sina äckliga spindelögon. Egentligen är han inte så stor att man kan se ögonen, men man kan ju tänka sig. Och jag kan tala om att spindelhelvetet inte är litet. Och den jävelen kröp iväg när jag skulle be nån modig människa att ha ihjäl honom. Nu känner jag att det har varit många svordomar i en liten berättelse om en äcklig spindel. Man blir ju alldeles frustrerad bara av att tänka på det. Nu går jag och ser på Ensam mamma söker, och så tar vi och slänger upp en liten trevlig bild så att alla kan lugna ner sig lite. Imorgon blir det spindelexpedition med mord som sista utväg nere i källaren. Det var alltså spindeln som är planerad att dö, inte jag. Vi får se hur det blir med den saken.

          

+ "2"


I'm sitting here in the boring room..

..It's just another rainy sunday afternoon..BEEP!! Wrong! Det är en solig onsdagseftermiddag! Ah, detaljer...

Idag var det skoljogg. Jag joggade inte. jag gick. Liksom typ hälften av alla andra. Det är för dåligt.
På uppvärmningen innan hade Johan, Anna och Andreas (jympalärarna) klätt ut sig till mumintroll. Nej, jag bara skojar, de hade satt på sig långhåriga peruker med ett pannband. Det såg förjävligt ut, och jag undrar varför detta var nödvändigt? Men, jag ska ju inte säga något, för själv älskar jag att klä ut mig. Uppvärmingen bestod i stort sett av "huvud, axlar, knä och tå!"
Marta var sjuk idag. Stackarn. Hon mådde illa och hade ont i huvudet.
Efter den otroligt roliga skoljo..VÄNTA! Jag glömde ju att säga att tidningen var där och fotade!

Jaa.. Efter den otroligt roliga skoljoggen hade vi det otroligt roliga ämnet hemkunskap. Seriöst, hemkunskap kan vara rätt kul, om det inte vore för den tråkiga läraren. Vi bakade grahamsbullar. Alltså fullkornsmackor.
Vi hade hoppats på att idrotten skulle vara inställd, men icke! Vi fick masa oss till ängen och spela softboll. Nu när man kan reglerna lite bätter än innan, i sjuan (visste knappt när jag skulle springa och inte) var det faktiskt rätt roligt. Det var också roligt att Mohammed sa att Olof var "stilig" hela tiden!


Ikväll börjar nycirkusen! Det ska bli jättekul! Ett litet problem är att jag ínte riktigt vet var det är någonstans. Det står att det är i "tullen" vid Kalmar Stadsbibliotek. När jag åkte dit igår och tittade såg jag bara ett lämpligt hus, och det stod det Språkverkstaden på. Det måste vara det. Jag ska åka in med Mutti, för hon tränar yoga nästan samtidigt. Så jag kan ju bara kolla vart det går in folk. Hennes yoga börjar klockan sex, och min nycirkus börjar klockan halv sju. Detta betyder att jag kommer att vara på plats ungefär 40 minuter innan det börjar. Jag får väl knata in på biblioteket och läsa en novell medan jag väntar..

Nu fick jag just veta av min kära mor att familjen ska börja äta efter nån jäkla dietsak. LCHF-metoden hette det. Det är typ som GI. Ingen potatis, pasta, bröd o.s.v. Alltså inga brödprodukter, spannmål, majsprodukter och sånt. Däremot ska man tydligen trycka i sig fett. Själv tyckte jag att detta lät lite lustigt, men mutti ville att hela familjen skulle testa i nån månad eller så. Det är väl bara att hänga med. Jag kommer att sakna pastan!! Pasta är min absoluta favoritmat.
Ett plus är väl att jag med gott samvete kan ta så mycket smör jag vill på mackan. Men, hallå? Vilken macka? Jag kan ju inte äta det! För käka bara smör.. Flah! Blä! Men vi (jag) ska inte vara stenhårda. Man kan få liite flingor till frukost och så. Nån enstaka potatis i skolan. Jaja, nu ska jag springa iväg. Egentligen ska jag gå, men det är roligare att skriva springa;)


Adjöken där ute i öknen!

Shame on me!

Jag säger som rubriken Shame on me! Jag har inte bloggat sen vi började skolan, om ni inte har märkt det ;)
Det har helt enkelt inte blivit så. Man ber så hemskt mycket om ursäkt, och lovar att jag ska försöka bättra mig. Om jag inte gör det, så slappa till mig så jag vaknar lite bara. I veckan har det inte hänt så mycket speciellt, förutom att jag då började åttan. Eller det var förresten förra veckan... Och det kanske räknas som speciellt.
I torsdags började min efterlängtade teater! Misch, vad jag har längat. Jag har under sommarlovet kommit på mig själv med att spela lite svagt för mig själv. T.ex kan jag dricka apelsinjuice på ett "slafsigt" sätt och rapa och hålla på, eller på ett fint sätt, och säga saker som "jag känner inslag av apelsin" o.s.v.   Snälla, snälla, sätt mig inte med tvångströja i ett kuddrum, jag blir så mörkrädd. Plus att chansen finns att jag börjar prata med mig själv MER än vad jag gör nu..

 
Bilden har absolut ingenting med texten att göra, utan jag ville bara krydda vardagen lite. Så jag tyckte det passade bra med lite barrskog.I skolan idag berättade Katja-Kaj om "prova-på-dagen" som vi ska ha längre fram. Min käre mentor heter förstås inte Katja-Kaj (stackars människa) Han heter Johan och påminner lite om Katja-Kaj. Ni vet, Katja-kaj och Bente-bent. Inte? Känner ni inte igen Katja-Kaj och Bente-Bent?! Nehe..
Iallafall, på prova pådagen ska man prova på olika saker. Typ sporter och så. "Jippie" tänkte den så atletiska Anna. Sen kom jag på att man kunde välja rodd, vilket är typ paddling. Det hade varit kul att sitta och ro och flumma ute på vattent. Ack, så kul vi hade förra gången. Ah, minnena...

För en stund sen hade jag en liten tävling med mig själv. Jag sökte på Disney Soundtrack på Spotify och sen körde jag igenom alla låtar och sen skulle jag se om jag kunde dem. Det kunde jag inte. Jo, typ två. Bl.a. den där från Tarzan när aporna och elefanten spelar på saker i männsikornas läger och sjunger "Shobidoo dabada nubedo dabadaba doh-dah  Dhuu Wfap shee-doh!" <--Min tolkning..
Och en från Lejonkungen 2 när lejonen inte vill ha den nya i flocken längre. Den är så sorglig!! Det skär i mitt hjärta!
Detta ledde mig till Hakuna Matata. Jag sökte på det, och nu sitter jag här och har lyssnat på Hakuna Matata på vääldigt många olika språk. Bland annat Franska, Italienska, Spanska, Engelska, Svenska, Finska och Tyska. Måste säga att Tyska versionen låter förjävlig. Själv föredrar jag den på engelska;) 

Wann ich was ein kleinen Schwein!

Nu ska jag ta kväller. Kanske inte riktigt, men jag ska nog sätta mig vid tv'n.

Adjö!


Förresten, om du hittar ett strutsägg någon gång på en markand, köp det! Du vet inte när nästa chans kommer!

RSS 2.0